Afficher ce site en français | View this website in English

Sinatra & Friends A tribute show

Gedurende de jaren 60 stond The Rat Pack voor alles wat cool was. Hun onverwachte en steevast uitverkochte shows veroorzaakten telkens opschudding en werkten als een magneet op de ‘rich and famous’. The Rat Pack live aan het werk zien en hen een aantal van de allerbeste songs ooit geschreven horen zingen, was dan ook een absolute ‘must’.

Laat je meeslepen op een trip naar dit gouden tijdperk! Stap het theater binnen voor Sinatra & Friends en laat je overdonderen door artiesten die de muziek van Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr neerzetten alsof de oorspronkelijke vertolkers zelf voor je staan.

De leden van The Definitive Rat Pack zijn het best gekend als originele cast van The Rat Pack – Live from Las Vegas. Samen hebben ze nu hun eigen en meer persoonlijke show gecreëerd.

Stephen Triffitt, George Daniel en Mark Adams worden op het podium vergezeld door een aantal steengoede muzikanten en laten de allergrootste classics weer tot leven komen: ‘Fly me to the moon’, ‘Chicago’, ‘That’s amore’, ‘Ain’t that a kick in the head’, ‘Everybody loves somebody’, ‘Mr Bojangles’, ‘What kind of fool’, ‘Sam’s song’, ‘Where or when’ en vele, vele andere.

De show kreeg alvast lovende recensies in de internationale pers:

“Elke performer staat solo z’n mannetje, maar net zoals bij de originele Rat Pack gebeurt de echte magie wanneer ze met z’n drieën samenwerken! Briljant gewoon!” (London 105,4FM)

“Stephen Triffitt IS Frank Sinatra” (Art Desk)

“Als hij niet Mark Adams was, zou hij Dean Martin zijn” (BBC)

“George Daniel is een onwaarschijnlijk overtuigende Sammy Davis Jr” (Daily Mail)

Kaarten kosten 29,50, 39,50 en 49,50 euro.

Kalender

za 29.09.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Show - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Sinatra & Friends - A tribute show" wordt georganiseerd door House of Entertainment