Afficher ce site en français | View this website in English

RuPaul's Drag Race Werq the World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De officiële RuPaul’s Drag Race World Tour komt terug met een heel nieuwe productie voor 2019! Missieleider Michelle Visage neemt je als reiziger mee op reis om het universum te redden met behulp van haar intergalactische koninginnen, waaronder Aquaria, Kameron Michaels, Asia O’Hara, Kim Chi, Naomi Smalls, Monét X Change en Violet Chachki!

Kaarten kosten 53, 64 en 74 euro.
Meet & Greet 188 euro.

VIP Meet & Greet: Geniet van een privé-ontmoeting en meng je onder de ruimtekoninginnen voor aanvang van de show! Inclusief een op maat gemaakte VIP Galaxy Pass en een zitplaats in de eerste paar rijen van het Schip. Gasten moeten voor 18.00 uur aanwezig zijn.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 01.05.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"RuPaul's Drag Race - Werq the World Tour" wordt georganiseerd door Voss Events in samenwerking met World of Wonder en VH1