Afficher ce site en français | View this website in English

One Night of Elvis

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Lee Memphis King, Europa’s meest succesvolle Elvis Presley-tribute-artiest, creëert de essentie van ‘The King’ met een combinatie van nauwkeurige zang en een ongelooflijke passie in elke voorstelling van ‘One Night Of Elvis’.

Deze gloednieuwe productie is geheel gewijd aan de jaren dat Elvis optrad in Las Vegas en toerde doorheen de Verenigde Staten en Canada van 1969 tot 1977. Schitterend op het podium in de meest authentieke kostuums van Elvis en met een fantastisch orkest met de meest getalenteerde muzikanten en backing vocals gekoppeld aan indrukwekkende videoprojecties uit het leven en de muziek van Elvis, zal Lee je terug meenemen naar die tijd en je laten ervaren hoe het er toen aan toeging in Elvis zijn leven. Met zijn prachtige stem en dezelfde passie en energie die ook Elvis uitstraalde, neemt Lee Memphis King je mee voor pure ontspanning en authentieke Elvis Presley-momenten!

Kaarten kosten 39 en 49 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 07.06.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"One Night of Elvis" wordt georganiseerd door House of Entertainment