Afficher ce site en français | View this website in English

Marie-Antoinette

Het gerenommeerde Malandain Ballet Biarritz brengt al 20 jaar hoogstaand neoklassiek ballet. Na de succesvolle balletvoorstelling Beauty and the Beast staat Malandain Ballet Biarritz in maart 2019 opnieuw in Stadsschouwburg Antwerpen met een nieuw ballet. Deze keer is het verhaal van Marie-Antoinette aan de beurt, op de muziek van Joseph Haydn.

Marie-Antoinette maakt deel uit van het collectieve geheugen, maar wat minder geweten is, is dat naast haar welbekende dure smaak die haar de bijnaam ‘Madame Déficit’ bezorgde, ze ook een uitgesproken voorliefde had voor kunst, theater en muziek. Vanuit deze invalshoek, met de focus op het theatrale, heeft Thierry Malandain, choreograaf van het Malandain Ballet Biarritz, terug een wervelende choreografie uitgewerkt voor zijn 22-koppig ballet. Een aanrader voor liefhebbers van het betere ballet met een moderne twist.

Over Malandain Ballet Biarritz

Het Malandain Ballet Biarritz is één van de negentien ‘Centres Choréographiques Nationaux’ (CCN) in Frankrijk. Sinds de oprichting in 1998 staat het ballet onder leiding van directeur-choreograaf Thierry Malandain en is het gehuisvest in het Gare du Midi van Biarritz, dat omgebouwd werd tot evenementenhal. Het vaste gezelschap bestaat uit 22 dansers en hun stijl wordt doorgaans onder ‘neoklassiek’ gecatalogeerd.

Productie: Music Hall TS ism Malandain Ballet Biarritz
Choreografie: Thierry Malandain
Muziek: Joseph Haydn
Balletgezelschap: Malandain Ballet Biarritz
Duur voorstelling: ± 80 minuten zonder pauze

Kaarten kosten 29, 40, 55, 69 en 79 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 23.03.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

zo 24.03.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 14:00
Aanvang - 15:00

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Marie-Antoinette" wordt georganiseerd door Music Hall