Afficher ce site en français | View this website in English

Kevin Bridges The Brand New Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

“restores observational comedy’s edge…” – The Guardian
“a comedy masterclass” – The Herald
“an edge seldom found in mainstream comics” – Mail On Sunday
“His comedy style is so instinctive he makes the terrifyingly tough toil of stand-up resemble a piece of cake.” – The Evening Standard
“Blessed with that extra smidgin of God-given talent” – The Times

Schotlands grootste comedy-exportproduct, Kevin Bridges, gaat terug op wereldwijde tournee met een volledig nieuwe en al door Britse critici warm onthaalde show: Brand New. Vrijdag 26 april doet hij Stadsschouwburg Antwerpen aan.

In 2018 bracht Kevin Bridges zijn nieuwe show maar liefst al 19 keer in de meest iconische zaal van Schotland: The Hydro in Glasgow. En 2019 brengt alleen maar meer grote kleppers van zalen verspreid over heel Europa.

Kevin is ondertussen al jaren een vast tv-gezicht. Na te hebben geschitterd in shows als Live at the Apollo en Have I Got News For You werd hij de host van de alom geprezen documentaire reeks Kevin Bridges – What’s The Story, over o.a. de Commonwealth Games en het Schotse referendum.

Zijn autobiografie, ‘We Need To Talk About… Kevin Bridges’, verscheen in oktober 2014 en werd gevolgd door een indrukwekkende signeertournee doorheen het Verenigd Koninkrijk. Die werd uiteindelijk een Sunday Times Best Seller gekroond en kwam sindsdien ook uit op paperback.

Vorige tours braken steevast ticketrecords en Bridges kreeg daarvoor al awards van Ticketmaster en Ents24 voor het ‘Fastest Selling Ticket of the Year’.

Het is ondertussen van 2015 geleden dat Kevin België aandeed, maar wij twijfelen er geen seconde aan dat de tickets even snel de deur zullen uitvliegen als dat de man zelf praat.

Mis deze gloednieuwe show niet.

Kaarten kosten 35 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 26.04.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Kevin Bridges - The Brand New Tour" wordt georganiseerd door Live Comedy