Afficher ce site en français | View this website in English

Jimmy Carr The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Jimmy Carr gaat op wereldtournee met een selectie van zijn beste grappen en totaal nieuw materiaal in een ultieme comedyshow. Hij passeert opnieuw in België en zal op 27 oktober Stadsschouwburg Antwerpen doen ontploffen met zijn nieuwe voorstelling.

Jimmy Carr wijdde zijn leven aan het maken van perfecte moppen en liet in zijn kielzog een spoor van gelach achter. Hij is bekend van o.a. 8 Out of 10 Cats, Never Mind the Buzzcocks, Live at the Apollo en vele andere Britse comedyprogramma’s. Toch is de man eerst en vooral comedian. Met zijn kurkdroge, grove humor entertaint hij toeschouwers over de hele wereld tijdens zijn indrukwekkende tournees. Als ultieme spitsvaardigheid: hecklers van weerwoord dienen.

Jimmy Carr is al 15 jaar stand-upcomedian en reeg in die tijd 9 uitverkochte tournees aaneen, goed voor bijna 2.000 shows voor meer dan 2 miljoen mensen verspreid over 4 continenten. Hij won de British Comedy Award voor ‘Best Live Stand-Up Tour’ en werd genomineerd voor de Perrier Award.

Al zijn ervaring en moppen worden nu samengebracht in één show met het allerbeste materiaal uit zijn uitzonderlijke carrière. Voor zijn nieuwe tournee distilleert hij alles wat ons aan het lachen brengt en wat ons shockeert tot een ongelofelijke, ongeziene spektakelavond. Beleef het allerbeste van Jimmy Carr!

Kaarten kosten 36 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 27.10.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Jimmy Carr - The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits World Tour" wordt georganiseerd door Live Comedy