Afficher ce site en français | View this website in English

Jethro Tull by Ian Anderson 50th Anniversary Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Het is verboden om GSM’s, iPad’s, tablets, (kleine) camera’s of andere dergelijke toestellen te gebruiken tijdens de show, ook niet voor het nemen van foto’s en/of video’s.

De legendarische classicrockband Jethro Tull bereikt een gouden verjaardag in 2018. Dat wordt op gepaste wijze gevierd met de ‘50th Anniversary Tour’ die de band van zanger en dwarsfluitspeler Ian Anderson op vrijdag 23 november naar de Stadsschouwburg in Antwerpen brengt. Fans mogen op de jubileumconcerten een mix van oud materiaal uit de prille beginperiode en de vele hits uit de Tull-catalogus verwachten.

Op 2 februari 1968 trad de band voor het eerst op onder de naam van Jethro Tull in de legendarische Marquee Club in Wardour Street te Londen. De band zou één van de meeste succesvolle en langstlopende ‘progressive rock’-bands van hun tijd worden. Vijftig jaar later staan er meer dan veertig albums met meer dan 60 miljoen verkochte exemplaren op de teller. Jethro Tull is cultureel erfgoed. Stichter, frontman en fluitist Ian Anderson,is een levende legende die de fluit als volwaardig instrument introduceerde in de rockmuziek.

Dit zegt Ian Anderson over de Jethro Tull ‘50th Anniversary Tour’: “I am not usual a birthday or anniversary kind of guy but, just for once, I won’t be a party-pooper either! I treasure the memories of the earlier years of Jethro Tull repertoire, associated as it is with the adventures of visiting so many countries for the first time to connect with new fans around the world. And this is a celebration of all the 33 band members who graced our ranks – musicians who brought their talents, skills and styles to bear on the performances live and in the studio. Join me and the current band for a nostalgic evening of varied music, representative of my ever-changing songwriting as our careers progressed through the years.”

Het belooft een fantastische avond vol ‘classic rock’ en tonnen nostalgie te worden op vrijdag 23 november 2018 in de Stadsschouwburg.

Kaarten kosten 44, 51 en 62 euro.

Kalender

vr 23.11.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Jethro Tull by Ian Anderson - 50th Anniversary Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium