Afficher ce site en français | View this website in English

Glenn Miller - The Musical Comedy

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Voor de eerste keer in België, een échte show, een muzikale komedie gewijd aan Glenn Miller. Met voorstellingen die van start gaan in maart 2019 in de belangrijkste steden van het land !

17 uitzonderlijke muzikanten vormen de Original Big Band, een duivels orkest dat de bekendste melodieën van de Amerikaanse componist in hun originele versie zal brengen. De Polka Dot Dolls, fantastische Engelse zangeressen (Britser kan niet), zullen zijn succes in het Verenigd Koninkrijk doen herleven, terwijl de tapdansende Jackson Brothers speciaal uit de Verenigde Staten overvliegen om deze serie concerten nog meer luister bij te zetten.

En dit alles onder de leiding van Audrey, die de rol van Marion Hutton zal overnemen, terwijl de Modernaires eveneens van de partij zullen zijn. Projecties zullen de swing van toen tot leven brengen en wie weet komen we zelfs Cab Calloway tegen!

Herinner je je nog: ‘In the Mood’, ‘Chatanooga Choo-Choo’, ‘American Patrol’, ‘Moonlight Serenade’, ‘St Louis Blue March’, ‘Little Brown Jug’, ‘String Of Pearls’, ‘Tuxedo Junction’, ‘Pennsylvania 6-5-000’ en vele andere!

Een niet te missen spektakel, een heerlijke musical!

Kaarten kosten 32, 35, 45, 55 en 65 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 17.03.2019

Deuren - 13:00
Aanvang - 14:00

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

zo 24.03.2019

Deuren - 13:00
Aanvang - 14:00

Ethias Theater

zo 31.03.2019

Deuren - 13:00
Aanvang - 14:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Glenn Miller - The Musical Comedy" wordt georganiseerd door Classical Productions