Afficher ce site en français | View this website in English

Eddie Izzard Wunderbar

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Engelstalige show

Vijf jaar na zijn laatste comedytournee met FORCE MAJEURE, die op zich al geschiedenis schreef door in 45 landen, 50 Amerikaanse staten én in 4 talen te worden gespeeld, wat het de meest uitgebreide comedyshow ooit maakte, keert EDDIE terug naar zijn roots. Met een compleet nieuwe, en zeer persoonlijke, show. In het verlengde van zijn unieke en surreële kijk op het leven, liefde en geschiedenis. Van zijn ‘theory of the universe’.

‘WUNDERBAR’ zag het levenslicht in La Nouvelle Seine, een drijvend theater op de Parijse Seine. Daar begon EDDIE aan de nieuwe show in het Frans te improviseren. Daarna stak hij er de grens mee over, en schreef hij in het Duitse Berlijn eraan verder. Na de afgelopen maanden in het Engels verder te polijsten, is EDDIE klaar om ‘WUNDERBAR’ met de wereld te delen. Al zal hij natuurlijk altijd de taal van zijn fans spreken in elk land!

“It is getting close to the time when I have to go off for a while to have a political life. But before I do that, I want to keep giving audiences around the world the best stand-up comedy shows that I can – especially at a time of Brexit-hate and Trump-hate. My new show is about everything from humans over the last 100,000 years to talking dogs and animal superheroes. I am looking forward to coming to see everyone again.” – Eddie Izzard

EDDIE IZZARD is één van ‘s wereld meest gerespecteerde comedians. Hij verkocht werkelijk overal al zalen uit, van Shangai tot Mumbai, met bijvoorbeeld ook avonden in Madison Square Garden en The Hollywood Bowl. Zijn vorige shows in België dateren al van 2013 en 2016, toen hij met ‘FORCE MAJEUR’ o.a. Sportpaleis én Stadsschouwburg Antwerpen omver speelde.

‘WUNDERBAR’ is een heerlijke inkijk in de surreële en fantastische wereld van EDDIE IZZARD. Dit is hoogst intelligente ‘Bunkum’ van de bovenste plank!

Deze show kan fel en fantasierijk taalgebruik bevatten.

Kaarten kosten 27, 37 en 55 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 23.04.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Eddie Izzard - Wunderbar" wordt georganiseerd door Live Comedy