Afficher ce site en français | View this website in English

Dita Von Teese The Art of the Teese

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Extra show op woensdag 17 oktober

(update 19.03.18)

Burlesque-icoon Dita Von Teese kondigde een Europese tournee aan met een voorstelling op woensdag 17 (EXTRA!) en donderdag 18 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen. Met haar veelgeprezen show ‘The Art of the Teese’ brengt ze een avond vol glamour, glitter en verleiding zoals je die alleen van de ‘Queen of Burlesque’ kan verwachten.

Dita Von Teese werd als Heather Sweet geboren in West Branch, Michigan, en groeide op met een fascinatie voor de Gouden Eeuw van de Cinema, pin-upbeelden en vintage-lingerie.

Dit van nature blonde meisje uit de Mid-West veranderde zichzelf in een glamourmeisje zoals zij ze bewonderde. Ze bracht striptease vanaf 1992 en werd ‘s werelds grootste naam in de burlesque sinds Gypsy Rose Lee. Ze bracht de kunstvorm terug in de schijnwerpers met een nieuw gevoel van elegantie en verfijning.

Dita neemt het publiek mee op een reis naar fantasie en spektakel en staat bekend om haar sierlijke sets en oogverblindende haute-couturekostuums die ze draagt tijdens haar optredens. Deze zijn rijkelijk versierd met honderdduizenden Swarovski-kristallen. Deze ‘Burlesque Superheroine’ (Vanity Fair) is de favoriete artieste bij hoogstaande evenementen, waaronder die van ontwerpers als Marc Jacobs, Christian Louboutin, Louis Vuitton, Chopard en Cartier. Ze was de eerste gastartieste in de geschiedenis van het beroemde Crazy Horse in Parijs, waar ze verschillende uitverkochte series van optredens heeft gebracht, waaronder de “Dita’s Crazy Show” in 2016 om het 65-jarig jubileum van de iconische locatie te vieren.

Dita bracht ook burlesque naar primetime-televisie in de Verenigde Staten toen ze als gastster op CSI verscheen en haar klassieke Martini Glass-show uitvoerde in een van hun best beoordeelde afleveringen tot nu toe die werd aangekondigd als ‘too hot to handle’.

Dita brengt niet alleen burlesqueshows, ze is ook een mode-icoon dat haar eigen stijl heeft ontwikkeld en overal ter wereld de lijsten aanvoert als best geklede vrouw. Ze prijkte op de International Best Dressed List 2013 van Vanity Fair en bracht haar eigen onderscheidende merken op de markt. Haar lingeriecollectie debuteerde exclusief met Bloomingdale’s in de VS in maart 2014 en distribueerde ze later ook via andere populaire retailers als Nordstrom, barenecessities.com, Journelle, glamuse.com en Myer. Ze heeft een luxe handschoenencollectie, een kenmerkende kousenlijn, bracht ‘s werelds eerste stripteasekaars uit en lanceerde een nieuwe geur “Scandalwood” met mede-estheet Douglas Little.

Haar New York Times Bestseller ‘Your Beauty Mark: The Ultimate Guide to Eccentric Glamour’ (Dey Street Books / Harper Collins) wordt in verschillende talen gedrukt en is verplichte lectuur voor liefhebbers van pin-up, burlesque en mode over de hele wereld.

Dita was de wereldwijde ambassadeur voor Cointreau van 2007-2013 en in 2010-2011 was ze ook het gezicht van Perrier voor een exclusieve ‘limited edition’ set flessen en blikjes. Ze is een voorvechtster in de strijd tegen hiv en aids, was van 2006 tot 2008 MAC Viva Glam-woordvoerster en in 2009 nam ze deel aan de H&M/Fashion Against Aids T-shirtcampagne. Ze trad ook op en maakte haar opwachting bij verschillende evenementen voor Amfar en werd in 2008 geëerd met hun Award of Courage. Haar status als burlesque-ster en moderne feministe heeft haar ook een uitnodiging opgeleverd om te spreken in de Oxford Student Union, waar ook al de Dalai Lama, Moeder Teresa, Tony Blair en Anna Wintour als sprekers te gast waren.

Op 16 februari 2018 bracht ze haar debuutalbum ‘Dita Von Teese’ uit via het Parijse label Record Makers. Het album kwam tot stand in samenwerking met componist Sébastien Tellier en roept op een hedendaagse manier de verleidingen op van Brigitte Bardot en Serge Gainsbourg.

Haar revues “Burlesque: Strip, Strip, Hooray!” en “The Art of the Teese” zijn de grootste tourende burleskeshows in de geschiedenis en worden regelmatig gebracht in uitverkochte zalen over de hele wereld. Met haar avondvullend programma ‘The Art of the Teese’ komt ze zowel op 17 als op 18 oktober naar Stadsschouwburg Antwerpen.

Kaarten kosten 49,50, 71,50, 82,50 en 99 euro.
Meet & Greet Experience Ticket: 312 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Inhoud Meet & Greet:

  • Persoonlijke meet & greet met Dita na de show
  • Poseer met Dita en neem een foto met je smartphone
  • Dita zal persoonlijk een poster voor je signeren.

Kalender

wo 17.10.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

do 18.10.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Dita Von Teese - The Art of the Teese" wordt georganiseerd door Nada Booking