Afficher ce site en français | View this website in English

Deva Premal & Miten with Manose The Soul of Mantra-Live! Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

The Soul of Mantra-Live! Tour is sponsored by ORGANIC INDIA in association with UPLIFT.

Beleef een onvergetelijke ervaring van muziek, mantra, meditatie en liefde tijdens dit concert waar je hedendaagse en eeuwenoude chants en liederen meezingt. Dit jaar zullen Deva Premal & Miten een beperkte Europese tournee maken. Antwerpen hoort gelukkig bij hun haltes!

De muziek van Deva Premal & Miten werd door de bestsellerauteur Eckhart Tolle omschreven als “pure magie” en dat bevestigden fans van over heel de wereld gedurende de voorbije 20 jaar. Hun authentieke mantra’s en moderne songs nemen je mee op een zalige reis die je hart verzacht en je geest tot rust brengt. De buitengewone stem van Deva en Mitens gevoelige guitaarspel en vocals creëren een unieke concertervaring die onvoorspelbaar, hartverwarmend en universeel is.
Ze worden ook dit jaar weer begeleid door de fantastische Nepalese Bansurifluit-maestro Manose, multi-instrumentalist Joby Baker en Rishi op percussie.

Deva Premal & Miten ontmoetten elkaar in 1990 tijdens hun verblijf in een Ashram in Indië. Daar begon hun gezamenlijke reis in liefde en muziek. Hun concerten en hun bestselling-cd’s brachten ondertussen miljoenen westerlingen in contact met de kracht van traditionele Sanskrit-mantra’s. Deva & Miten touren over de hele wereld sinds 1992. Hun publiek wordt elk jaar groter naarmate hun muziek over de hele wereld meer bekend en geliefd wordt. Oorspronkelijk bestond hun publiek uit mensen die openstaan voor spiritualiteit en de beweging van “persoonlijke groei”, yoga en meditatie. Ondertussen, met meer dan 1 miljoen verkochte cd’s, is hun publiek uitgebreid naar mensen met een zeer verscheiden achtergrond, op zoek naar voeding door muziek en stilte.

Kaarten kosten 27, 37, 42, 52 en 37 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 19.10.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Deva Premal & Miten with Manose - The Soul of Mantra-Live! Tour" wordt georganiseerd door Soul Happenings vzw