Afficher ce site en français | View this website in English

Vreemde Kostgangers Denderen Door

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Drie mannen van het eerste uur, die hun sporen inmiddels ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse muziekindustrie, hebben besloten de handen ineen te slaan. Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar, maar hadden nooit samen op één podium gestaan. Totdat Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) z’n verjaardag vierde en de drie kompanen gezamenlijk een verrassingsoptreden verzorgden. Dat viel zo goed in de smaak, zowel bij henzelf als bij de toehoorders, dat het er wel van moest komen: met elkaar een programma te maken.

Dat de heren niet van half werk houden, blijkt ook nu weer. Alle drie schreven zij speciaal voor de voorstelling ‘Vreemde Kostgangers’ een aantal nieuwe Nederlandstalige nummers. Deze voorstelling zal in het teken staan van dit nieuwe repertoire, maar bevat uiteraard ook een selectie uit ieders oudere werk. Zo steken de heren een (Engelstalig) nummer van elkaar in een ander jasje, spelen ze een persoonlijke favoriet en zingen ze bijzondere duetten.

Een unieke voorstelling waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist.

Vreemde Kostgangers is in 2018 voor het eerst ook in ons land te zien. Mis de muzikale avond in Stadschouwburg Antwerpen niet! Dan kan je later zeggen dat je erbij bent geweest!

Kaarten kosten 39 en 45 euro.

“Het is een stom woord, ‘supergroep’, maar als het in Nederland ooit mag worden gebruikt, dan is het nu, bij de excellenties van de nederpop.” – **** de Volkskrant

“Het was een zinderende avond. Na de laatste tonen wist je dat een nieuw monument voor de Nederpop is opgericht.” – ***** Leeuwarder Courant

Kalender

vr 13.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Vreemde Kostgangers - Denderen Door" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium