Afficher ce site en français | View this website in English

The Pointer Sisters

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

The Pointer Sisters begonnen hun zangcarrière tijdens de jaren zestig in de kerk van hun vader in Oakland, Californië. Ze startten oorspronkelijk als harmonisch duo, later quatro en werden uiteindelijk herleid tot trio, als backing vocals voor artiesten als Boz Scaggs, Grace Slick, Sylvester James en Elvin Bishop tot ze hun eigen debuut, een funkcover van ‘Yes We Can’, uitbrachten in 1973.

In 1978 scoorden de Pointer Sisters een monsterhit met hun cover van Bruce Springsteen ‘Fire’, wat meteen leidde tot immense populariteit doorheen de hele jaren 80 met aanstekelijke hits zoals ‘He’s So Shy’, ‘Slow Hand’, ‘I’m So Excited’, ‘Automatic’, ‘Jump (For My Love)’, ‘Neutron Dance’ en ‘Dare Me’.

De laatste jaren heeft de groep het podium gedeeld met sommige van ’s werelds grootste symfonische orkesten. In 2002 werden ze trouwens verkozen tot ‘meest favoriete act’ tijdens de Night of the Proms-concertreeks door de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast namen de drie dames in 2005 samen met de zangeres Natalia het nummer ‘Sisters Are Doing It For Themselves’ opnieuw op en dit nummer bereikte de tweede plaats in de Belgische hitlijsten. Deze samenwerking leidde in januari 2006 tot een reeks van 10 uitverkochte concerten in het Sportpaleis voor meer dan 130.000 uitzinnige fans.

Gewapend met hits als ‘Jump (For My Love)’, ‘Slow Hand’, de klassieker ‘I’m So Excited’ en ‘Fire’ genieten de dames tegenwoordig wereldfaam en kunnen ze bogen op drie Grammy Awards en een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Nu maken ze zich klaar voor een nieuwe wereldtournee. Mis deze onvergetelijke avond met al hun grootste hits op 27 juni in de Stadsschouwburg Antwerpen niet!

Kaarten kosten 57, 62,50 en 68 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 27.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Pointer Sisters" wordt georganiseerd door Gracia Live