Afficher ce site en français | View this website in English

The Johnny Cash Roadshow

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Johnny Cash, overleden in 2003, wordt beschouwd als één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20ste eeuw. Vaak geassocieerd met countrymuziek, was het repertoire van Cash veel gevarieerder met invloeden uit de rock-’n-roll, rockabilly, blues, folk en gospel.

“The man in black” met zijn typische bas-baritonstem bracht opmerkelijke concerten (o.a. in gevangenissen) met een sobere begeleidingsband. De live-albums ‘Johnny Cash at Folsom Prison’ en ‘Johnny Cash at San Quentin’ werden wereldwijd enorme successen.

Zanger Clive John kruipt in de huid van Johnny Cash en zorgt voor een kippenvel-reïncarnatie. Het publiek wordt meegevoerd doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash en songs als ‘I Walk The Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Ring Of Fire’, ‘A Boy Named Sue’, ‘Jackson’, … ontbreken niet op de setlist.

Deze tribute is niet zomaar een tribute, het is een belevenis zoals hoe de echte shows van Johnny Cash dat ook waren. Geen wonder dat de familie Cash “The Johnny Cash Roadshow” als enige tribute erkent! Rosanne Cash zegt hierover “Clive’s gelijkenis met mijn vader is akelig echt!”.

Samen met The Spirit Band en Jill Schoonjans (in de rol van June Carter) brengt Clive John de geest van Johnny Cash weer tot leven!
 
Clive John – zang
Jill Schoonjans – zang
Nick Davis – gitaar
Martin Bentley – bas
Darren Bazzoni – drum

Kaarten kosten 26, 30, 36 en 39 euro.

Kalender

za 24.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

vr 23.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Johnny Cash Roadshow" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters