Afficher ce site en français | View this website in English

The Elvis Concert 2018 featuring his original musicians

The Elvis Concert legt de focus op de jonge Elvis. De Elvis die de (muziek)wereld op z’n grondvesten deed daveren. Elvis toen hij nog jong, sexy, innovatief, opwindend en gevaarlijk was. De Elvis waartegen vaders hun dochters wilden beschermen.

Het publiek wordt teruggevoerd naar de periode van de echte rock-‘n-roll en wordt ondergedompeld in de opwinding en de energie van die allereerste wilde Elvisshows. Geweldige klassiekers als ‘Hound Dog’, ‘Suspicious Minds’, ‘It’s Now Or Never’, ‘Blue Suede Shoes’ en vele andere komen op het podium weer tot leven met een ongekende passie en intensiteit.

Het unieke aan deze show? Vrienden én originele muzikanten uit de band van Elvis maken hun opwachting. Bob Lanning bijvoorbeeld, die achter de drums zat voor 63 concerten van Elvis. Hij is o.a. te horen op het album ‘On Stage – February 1970’, Elvis’ beste live-album ooit volgens vele recensenten.

Op percussie hoor en zie je Eddie Graham aan het werk. Hij was te zien in de concertfilm ‘That’s The Way It Is’ in 1970. Eddie en Bob vormden samen het hart van het ritmesectie in de band van Presley tijdens de vroege jaren ’70. Nu, 45 jaar later, staan ze weer samen op het podium voor deze bijzondere Europese tournee.

Dwight Icenhower (U.S.A.) neemt de leadvocals voor zijn rekening. Hij ziet er niet alleen uit als de jonge Elvis, maar klinkt ook nog eens zo! De gelijkenis qua stem is zo groot dat zelfs familieleden van Elvis werden ‘beetgenomen’ door de stem van Dwight. Dwight Icenhower is dan ook niet voor niets de beste Elvis tribute-artiest wereldwijd. Hij won de officiële titel “The World’s Best Elvis” ondertussen vier keer op rij!

Na het concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend! Of, zoals een fan het stelde: “One handschake away from the King”.

Volle zalen, lovende kritieken en een dolenthousiast publiek bewijzen het: dit is dé ultieme Elvis-ervaring!

Kaarten kosten 39 en 49 euro.

Kalender

za 12.05.2018 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"The Elvis Concert 2018 - featuring his original musicians" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment