Afficher ce site en français | View this website in English

The Elvis Concert 2018 featuring his original musicians

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

The Elvis Concert legt de focus op de jonge Elvis. De Elvis die de (muziek)wereld op z’n grondvesten deed daveren. Elvis toen hij nog jong, sexy, innovatief, opwindend en gevaarlijk was. De Elvis waartegen vaders hun dochters wilden beschermen.

Het publiek wordt teruggevoerd naar de periode van de echte rock-‘n-roll en wordt ondergedompeld in de opwinding en de energie van die allereerste wilde Elvisshows. Geweldige klassiekers als ‘Hound Dog’, ‘Suspicious Minds’, ‘It’s Now Or Never’, ‘Blue Suede Shoes’ en vele andere komen op het podium weer tot leven met een ongekende passie en intensiteit.

Het unieke aan deze show? Vrienden én originele muzikanten uit de band van Elvis maken hun opwachting. Bob Lanning bijvoorbeeld, die achter de drums zat voor 63 concerten van Elvis. Hij is o.a. te horen op het album ‘On Stage – February 1970’, Elvis’ beste live-album ooit volgens vele recensenten.

Dwight Icenhower (U.S.A.) neemt de lead vocals voor zijn rekening. Hij ziet er niet alleen uit als de jonge Elvis, maar klinkt ook nog eens zo! De gelijkenis qua stem is zo groot, dat zelfs familieleden van Elvis werden ‘beetgenomen’ door de stem van Dwight. Hij is dan ook niet voor niets de beste Elvis tribute-artiest wereldwijd. Zo won hij de officiële titel “The World’s Best Elvis” ondertussen vier keer op rij! Hij wordt bijgestaan door Ray Bowman & Rietta Austin.

Ook Elvis’ favoriete koorzanger Jim Murray van de Imperials is erbij. Dit is een prachtige scoop, daar Jim al jaren niet meer in Europa geweest is. Jim is te zien in o.a. de concertfilm ‘Elvis – That’s The Way It Is’ uit 1970. Jim deed talloze concerten samen met Elvis, maar ze werkten ook samen in de studio, o.a. aan ‘He Touched Me’ uit 1972, dat met een Grammy Award bekroond werd.

Verder zullen Carl Bradychok en The Spa Guy ons van het betere snaarwerk voorzien. Damien Daigneau zorgt voor de akkoorden op de piano.

Na het concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend! Of, zoals een fan het stelde: “One handshake away from the King”.

Volle zalen, lovende kritieken en een dolenthousiast publiek bewijzen het: dit is dé ultieme Elvis-ervaring!

Kaarten kosten 39 en 49 euro.

Kalender

za 12.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Elvis Concert 2018 - featuring his original musicians" wordt georganiseerd door House of Entertainment