Afficher ce site en français | View this website in English

Timing › The Australian Pink Floyd Show › ma 12.03.2018 - 20:00 uur

19:00 : Deuren
19:30 : Zaaldeuren open
20:00 : Deel 1
21:30 : Deel 2
22:40 : Verwacht einde (onder voorbehoud)

Kaarten voor aanvang ook nog verkrijgbaar aan de kassa.

All visitors are asked not to bring any backpacks, bags or (large) handbags into the venue and to respond to any requests from the security staff.

Veiligheid – De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Hou je ticket klaar. – Om wachttijden aan de deur te vermijden, vragen we dat elke bezoeker zich met zijn of haar eigen ticket aanbiedt. Op deze manier kunnen tickets makkelijker en vlugger worden ingescand. Zonder afgedrukt e-ticket geen toegang! Heb je e-tickets gereserveerd en via e-mail ontvangen, dan is het absoluut nodig dat je deze afdrukt en meebrengt. Je kan zonder de printversie van je e-ticket de zaal niet binnen.

Mobiliteit – onderbreking van de Leien van 5 juni 2017 tot eind december 2018. Klik hier voor meer info over bereikbaarheid en parkeren

Lage-emissiezone – Sinds 1 februari 2017 mag je Antwerpen niet meer binnenrijden met een vervuilende wagen. De hele binnenstad en een deel van Linkeroever zijn lage-emissiezone. De zone wordt aangeduid met een eigen verkeersbord. Meer info hierover vind je op slimnaarantwerpen.be

Ga terug naar de evenementendetails