Afficher ce site en français | View this website in English

The Australian Pink Floyd Show TIME - 30 Years Of Celebrating Pink Floyd

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

The Australian Pink Floyd Show is niet zomaar de zoveelste Pink Floyd-tributeband. Het is volgens kenners de grootste, de beste en zeker de meest fantastische! Met een doorgedreven perfectie tracht deze band het legendarische werk van Pink Floyd tot in de puntjes te reproduceren en de Pink Floyd-ervaring zo dicht mogelijk te benaderen. Door middel van een ongelooflijke licht- en lasershow, video-animaties, een gigantisch LED-scherm met filmfragmenten, opblaasbare objecten (waaronder een gigantisch varken en hun eigen kenmerkende kangoeroe) en andere special effects slagen ze er keer op keer in hun publiek omver te blazen. Niet voor niets gingen wereldwijd dan ook al meer dan 4 miljoen tickets over de toonbank om deze band live aan het werk te zien.

Sinds 1988, toen TAPFS voor het eerst optrad in Adelaide, Australië, concerteerde de band al in meer dan 35 landen, mochten ze optreden op het vijftigste verjaardagsfeest van David Gilmour en werden ze op het podium ooit bijgestaan door Rick Wright himself! Zowel critici als hondstrouwe Pink Floyd-fans, maar ook Pink Floyd zelf, kunnen ‘Aussie Floyd’ – hun troetelnaam – appreciëren.

Dankzij hun verbluffende liveshows blijft de fanbase van The Australian Pink Floyd Show maar groeien. Ook in België kunnen ze inmiddels rekenen op een heleboel fans, na onvergetelijke optredens in onze concertzalen (o.a. Koningin Elizabethzaal, Vorst Nationaal, Koninklijk Circus) en op de zomerfestivals (o.a. Rock Werchter, Suikerrock, Lokerse Feesten).

In de lente van 2018 brengt de band van Down Under zijn nieuwste productie ‘TIME – 30 Years Of Celebrating Pink Floyd’ naar ons land. Ontdek TAPFS op 12 maart in Stadsschouwburg Antwerpen.

Kaarten kosten 39, 44, 54, 59 en 64 euro.

Kalender

ma 12.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Australian Pink Floyd Show - TIME - 30 Years Of Celebrating Pink Floyd" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium