Afficher ce site en français | View this website in English

Tabula Rasa

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Vanaf november 2017 presenteert de Belgische choreografe Isabelle Beernaert met ‘Tabula Rasa’ haar achtste avondvullende show. In deze dansvoorstelling probeert Isabelle Beernaert schoon schip te maken, het verleden te vergeten en terug te keren naar een situatie waarin alles weer mogelijk is. ‘Tabula Rasa’ wordt een samenspel van verschillende muziekstijlen en pure dans, met muziek van o.a. Muse, Armand Amar, Max Richter en Damien Rice.

Isabelle Beernaert wist het grote publiek te raken met de aangrijpende choreografieën die ze maakte voor de televisieprogramma’s ‘The Ultimate Dance Battle’ en ‘So You Think You Can Dance’. Sinds 2011 verwezenlijkt ze haar droom en brengt ze unieke dansvoorstellingen naar de Belgische en Nederlandse theaters. Na het enorme succes van haar zeven voorgaande theaterproducties in Vlaanderen en Nederland, pakt Isabelle Beernaert vanaf november 2017 uit met ‘Tabula Rasa’.

Wie wil er weleens niet helemaal opnieuw beginnen en alles achterlaten? Onze geschiedenis, onze beslissingen, onze fouten,… in één beweging van tafel vegen en als een onbeschreven blad weer doorgaan. Opgeruimd na een hevige storm, een louterende brand, een nieuwe om de vrijheid op te zoeken en te voorkomen dat we klein blijven.

‘She had a gypsy soul and a warrior spirit. She made no apologies for her wild heart. She left normal and regular to explore the outskirts of magical and extraordinary.’ – Michele Rose Gilman

Kaarten kosten 31, 36 en 42 euro.

Kalender

zo 04.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

zo 26.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

zo 10.12.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Theater

vr 09.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?