Afficher ce site en français | View this website in English

Status Quo Aquostic Live - It Rocks

Dit evenement is afgelopen.
Special guest: Ken Hensley

Info over timing en mobiliteit: zie TIMING onder KALENDER

Het Engelse Status Quo: dat zijn jeans, witte baskets, 200% rock en tijdloze hits als ‘In The Army Now’, ‘Rockin’ All Over The World’, ‘Down Down’, ‘Whatever You Want’ en ‘Caroline’. Ook sterke en herkenbare teksten, aanstekelijke en onnavolgbare ritmes. A true British rock and roll institution.

De band rond de gitaartandem Francis Rossi en de betreurde Rick Parfitt (1948 – 2016) draait al vijf decennia mee en weet van geen stoppen. Afgelopen december lieten ze voor een laatste keer hun duivels los met een vlammende elektrische show in de AB. Dit keer wordt de volumeknop iets lager gedraaid en de hele set in een meer relaxt en akoestisch kleedje gestoken onder het mom van “Status Quo – Aquostic Live – It Rocks!”. De fans zullen genieten van de vele Status Quo-klassiekers in een unplugged versie met naast de herkenbare gitaarriffs, ook accordeon, achtergrondkoor en strijkers. Parfitt is natuurlijk onvervangbaar, maar Rossi kan zijn partner in crime niet meer eer aandoen dan met door te gaan met de band. En dat doet hij. Francis Rossi brengt Status Quo op 17 november met hun ‘Aquostic Live – It Rocks’ Tour naar Stadsschouwburg Antwerpen.

Kaarten kosten 39, 54 en 64 euro.
Maximum 4 kaarten per bestelling.

Kalender

vr 17.11.2017 - 19:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Status Quo - Aquostic Live - It Rocks" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium