Afficher ce site en français | View this website in English

Russell Peters The Deported World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Eerder loste comedian Russell Peters het eerste deel van zijn Deported World Tour-agenda met een indrukwekkende speellijst door Australië en Nieuw-Zeeland. Daaraan voegen we graag nog een Belgische datum toe, nu ook de uitverkoren Europese landen werden aangekondigd. Op 2 mei in Stadsschouwburg Antwerpen zullen we voor het eerst ooit de eer hebben Russell Peters hier te mogen ontvangen!

De show bestaat uit volledig nieuw materiaal én Peters’ gekende publieksinteractie. Of hoe hij het zelf beschrijft: “I love getting to know my audience. It’s a collaboration between us. I’ve now been building the new act in clubs across the States over the past year and I’m very happy with it.”

Russell zal voor het eerst in een tijdje terug live op een podium verschijnen, na een korte pauze om een waaier aan (Netflix)series en films op te nemen: Almost Famous, The Indian Detective, The Clapper, Supercon, Public Schooled. Zijn laatste tournee bracht hem langs 26 landen met meer dan 200 optredens, goed voor meer dan 300.000 gelukkige fans. Kom dus zeker langs om de man live aan het werk te zien!

Kaarten kosten 42 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 02.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Russell Peters - The Deported World Tour" wordt georganiseerd door Live Comedy