Afficher ce site en français | View this website in English

RuPaul's Drag Race Werq The World Tour 2018

Dit evenement is afgelopen.

De officiële RuPaul’s Drag Race World Tour komt terug naar Europa met een wilde nieuwe ‘WERQ THE WORLD’-show in 2018

Hosted by Shangela

Na uitverkochte shows in Latijns-Amerika komen de queens van RuPaul’s Drag Race in mei terug naar Europa met hun WERQ THE WORLD TOUR 2018. Deze show, een productie van Voss Events, Drag Race-producenten World of Wonder en OUTtv Europe, komt met al zijn hilariteit en uitbundig plezier naar 22 Europese landen. De Europese tournee vangt aan op 18 mei in Berlijn en eindigt op 17 juni in Helsinki, met tussendoor haltes in o.a. Amsterdam, Londen, Parijs, Stockholm en Barcelona en op 7 juni ook in Antwerpen.

Shangela loodst je door de ziekelijke live-optredens van enkele van de meest onvergetelijke queens uit de serie. Onder hen Alyssa Edwards, Detox, Kennedy Davenport, Kim Chi, Latrice Royale, Valentina en Violet Chachki! Gebracht door Voss Events in samenwerking met World of Wonder en VH1. (de line-up varieert per stad en wijzigingen zijn mogelijk) (de line-up varieert per stad en wijzigingen zijn mogelijk)

“Toeschouwers uit heel de wereld waren verrukt over de Werq The World Tour en we hebben er dan ook ontzettend veel zin in om onze diehardfans in Europa deze opwindende ervaring opnieuw te laten beleven”, zegt Shangela. “In geen enkele andere dragtournee vind je deze unieke combinatie van talent, hoogstaande show en interactie met de fans”.

“Tijdens dit nagelnieuwe jaar presenteren de queens zich met felle looks en een nooit eerder vertoonde theatraliteit in een ‘over the top’-productie vol showelementen die de fans zullen doen stikken van het lachen”, belooft producent Brandon Voss. “De tournee is een gezamenlijke inspanning en het is verbazingwekkend om te zien hoe de meiden elkaar vinden in sommige ongelofelijk creatieve shownummers”.

Kaarten kosten 39, 49, 59 en 69 euro.
VIP Meet & Greet: 150 euro.

Inhoud van de VIP MEET & GREET:

  • een persoonlijke ‘meet and mingle’ met de queens voorafgaand aan de show
  • een aangepaste VIP-laminaat met lanyard
  • een plaats in de eerste rijen van het theater
    Deze gasten dienen tegen 19.00 uur in het theater te zijn.

Presented by Voss Events in collaboration with World of Wonder and VH1.

Kalender

do 07.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"RuPaul's Drag Race - Werq The World Tour 2018" wordt georganiseerd door Voss Events