Afficher ce site en français | View this website in English

Roy Orbison In Dreams: Hologram Tour 2018

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Goed nieuws! Er zijn opnieuw een aantal tickets beschikbaar. Je kan voor deze tickets terecht aan de kassa. Betalen aan de kassa kan met contant geld, creditcard of debetkaart.

SUPPORT: Anton Walgrave (zie verder)

Accompanied by Sinfonia Rotterdam

Nadat er al shows van de ‘In Dreams: Hologram Tour 2018’ werden aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk, volgt er nu ook een datum voor België. Woensdag 25 april komt de spectaculaire tournee rond het werk van Roy Orbison naar Stadsschouwburg Antwerpen.

De tournee, wereldwijd geproduceerd door BASE Hologram, is een uniek holografisch optreden van Roy Orbison, bijgestaan door het Royal Philharmonic Orchestra in de UK en door Sinfonia Rotterdam in België en Nederland. Deze innovatieve concertbeleving herwerkt het legendarische icoon aan de hand van spectaculaire holografische laserbeelden terwijl hij zijn grootste hits brengt. Roy Orbison en het Royal Philharmonic Orchestra namen samen ook het album ‘A Love So Beautiful: Roy Orbison with The Royal Philharmonic Orchestra’ op, dat in november wereldwijd verscheen via Sony Music en op nummer 2 binnenkwam in de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk.

Deze concertenreeks zal zowel trouwe als nieuwe fans de kans geven om een van de meest iconische en meest besproken figuren van de muziekgeschiedenis te aanschouwen op een ongelofelijk spectaculaire en unieke manier en daarbij Orbison en zijn typische – drie-octaven bereikend – stembereik te beleven alsof hij er zelf bij is. Denk daarbij aan nummers als ‘Oh Pretty Woman’, ‘You Got It’, ‘Only The Lonely’, ‘Crying’, ‘I Drove All Night’, ‘It’s Over’ en ‘In Dreams’ (eveneens de tourtitel) en ook ‘A Love So Beautiful’, het nummer dat de inspiratie vormde voor de samenwerking met het Royal Philharmonic Orchestra.

Kaarten kosten 44, 59 en 69 euro.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.


Anton Walgrave

Met ‘Lost Soul’ sloop Anton Walgrave een half miljoen huiskamers binnen. Toen speelde zijn wondermooie song in de finale van De Parelvissers. Maar ook zonder duwtje in de rug van een populaire fictiereeks duikelt de songschrijver uit het Leuvense onafgebroken pareltjes op. 10 jaar later trok hij voor de opname van zijn achtste album samen met een strijkersensemble richting Dilbeek waar ze hun intrek namen in een 18e-eeuwse kapel om zijn muziek in alle sereniteit in te blikken. Een album dat in eerste instantie gaat over liefde en over het besef wie en waar we zijn. Hij bracht het voorbije jaar de muziek van deze nieuwe plaat ‘Where Oceans Meet’ dicht bij het publiek door op uitnodiging van huiskamer naar huiskamer te fietsen: zijn gitaar op de rug en zijn spullen in de fietskar. Samen met gitarist Jelle Van Den Bergh speelde hij zo in 120 huiskamers en speelde op die manier voor een kleine 5.000 mensen.

Kalender

wo 25.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Roy Orbison - In Dreams: Hologram Tour 2018" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium