Afficher ce site en français | View this website in English

Romeo & Julia

Dit evenement is afgelopen.

Deze voorstellingen zijn verschoven naar 19 en 20 januari 2019, telkens in Capitole Gent

Ticketbestellers ontvangen van Tele Ticket Service een mail met info over de mogelijkheid tot omwisselling naar tickets voor een voorstelling in 2019 of terugbetaling.

In de beklijvende balletvoorstelling ‘Romeo & Julia’ interpreteert het Music Hall Classical Ballet & Orchestra de wereldberoemde romantische tragedie van William Shakespeare. Het bekendste liefdesverhaal aller tijden, over een onmogelijke maar intense liefde, wordt in deze productie in een nieuw, buitengewoon jasje gestoken, op muziek van Tsjaikovski. Music Halls creatie van een hedendaagse versie komt ook tot uiting in het visuele aspect. Zo ligt de stijl van de scenografie en de kostuums ver van de traditionele renaissancebeelden die ‘Romeo & Julia’ in eerste instantie opwekken. De kleuren goud en zilver domineren het scènebeeld en duiden het onderscheid aan tussen de twee rivaliserende families. Zo schittert het goud van de Capulets tijdens het grote dansfeest, waar de geliefden Julia Capulet en Romeo Montague elkaar ontmoeten. Het zilver vertegenwoordigt dan weer de familie van Romeo, de Montagues.

Voor deze nieuwe creatie sturen producent Geert Allaert, dramaturg Jean-François D’hondt en Associate Director/choreografe Brigitte Derckx het Music Hall Classical Ballet aan, samengesteld en aangepast voor deze productie.

Duur voorstelling: 2 uur, inclusief pauze.

Kaarten kosten 29, 39, 49, 59 en 69 euro.

Kalender

zo 06.05.2018 - 15:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

za 05.05.2018 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Romeo & Julia" wordt georganiseerd door Music Hall