Afficher ce site en français | View this website in English

Jim Gaffigan Fixer Upper Tour

Jim Gaffigan op 4 juli in Zuiderpershuis in plaats van Stadsschouwburg Antwerpen

Wegens productionele redenen wordt de show verschoven naar Zuiderpershuis Antwerpen (Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen). Datum en timing blijven hetzelfde. De oorspronkelijke tickets blijven geldig. Let op: in Zuiderpershuis zijn het ongenummerde zitplaatsen. De zaaldeuren openen om 19.30 uur.

Heb je nog geen tickets voor deze voorstelling, dan kan je terecht op deze website.

—-

Jim Gaffigan is een Grammy-genomineerde comedian, acteur, bestsellerauteur, rasperformer en druk tourende papa van vijf. Het wereldwijde publiek kent hem van zijn hilarische comedy, die als grootste bron van inspiratie het vaderschap en zijn grappige levensobservaties heeft. Mis zeker de eerste stop van de ultieme comedy/familieman in België niet! Op een ongetwijfeld speciale dag voor Amerikanen: 4 juli in Stadsschouwburg Antwerpen.

In 2016 kwam zijn vijfde stand-upshow exclusief uit op Netflix en hij heeft de nooit eerder vertoonde samenwerking met de populaire streamingdienst om de volgende 4 (!) er ook op uit te brengen. De albumversie ervan, Cinco, kwam meteen superhoog in de comedyhitlijsten binnen en kreeg enthousiaste reviews als “het werk van één van de intelligentste observatiehumoristen ooit”.

In de herfst van 2017 komt de man dichter bij zijn fans dan ooit:met de film Chappaquiddick, over senator Ted Kennedy, het tragische auto-ongeluk waarbij Mary Jo Kopechne overleed en de daaropvolgende cover-up. Maar ook met de internationale ‘Fixer Upper’ comedytour, die hem langs België en o.a. ook China, Japan, Engeland, Canada, Frankrijk, Zweden en Denemarken brengt.

Naast een impressionante filmcarrière (Chuck, Choose Your Family, Drunk Parent’s, Duck Duck Goose) maakte Gaffigan, samen met zijn vrouw Jeannie, onlangs ook naam met hun semi-fictieve tv-serie The Jim Gaffigan Show. De serie werd gelauwerd door vele recensenten en bracht het verhaal over de zoektocht van het hoofdpersonage naar evenwicht tussen het vaderschap, stand-upcomedy en een onstilbare honger.

In 2014 schopte Gaffigan het tot op het lijstje van 10 comedians die ooit Madison Square Garden uitverkochten en mocht hij optreden voor Paus Franciscus. Zijn naam duikt op in zowat alle mogelijke succeslijsten: meest-gestreamde, best verdienende, occasioneel een Grammy ertussen en trotse auteur van twee bestsellende boeken Dad is Fat en Food: A Love Story. Ongetwijfeld één van de hipste comedians van het moment met een uitzonderlijke affiniteit voor hilarisch en herkenbaar materiaal.

Doorheen zijn televisieopdrachten, films en stand-up is er één rode draad: toegankelijke hilariteit, gekleurd door alledaagse situaties. Zijn huidige thuis in New York met vijf kindjes en vrouw blijkt een onuitputtelijke bron van inspiratie waarmee hij publiek van over de wereld blijft boeien.

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

wo 04.07.2018 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

geannuleerd

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Jim Gaffigan - Fixer Upper Tour" wordt georganiseerd door Live Comedy