Afficher ce site en français | View this website in English

I Want To Break Free

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De grootste theatershow ooit over het leven en werk van Freddie Mercury en Queen

‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Will Rock You’ en ‘We Are The Champions’ zijn slechts enkele hits die Queen, samen met frontman Freddie Mercury, de wereld heeft geschonken. De succesvolle theatershow ‘I Want To Break Free’ geeft je nog een keer de kans om de sfeer en de energie van een “Queen-show” mee te maken.

Je wordt meegenomen naar een minutieus nagebouwd decor zoals dat te zien was tijdens de grote stadionconcerten van de jaren 80, waar Queen zijn absolute hoogtepunten beleefde. In deze ruim twee uur durende show komen alle grote hits van zowel Queen als het solowerk van Freddie voorbij, gecombineerd met beroemde scènes uit de videoclips van Queen en het leven van Freddie.

Ook aan extravagante kostuums en attributen ontbreekt het niet. Deze show klinkt niet alleen als Queen, maar ziet er ook uit als Queen, zonder dat het een parodie wordt.

Freddie Mercury zou gezegd hebben “Never make me boring” of “The bigger the better” en dat is precies waar I Want To Break Free gehoor aan geeft! Op een groot videoscherm wordt door middel van sfeerbeelden, foto’s, teksten en livebeelden het verhaal achter Freddie en Queen verteld. Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen die met haar ongelofelijke gelijkenis, zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische ‘Barcelona’. Ook wijlen David Bowie komt nog één keer terug om samen met Freddie ‘Under Pressure’ te zingen.

Leadzanger Timothy Drake staat bekend als één van de betere (hard)rockzangers van Nederland en voelt zich helemaal thuis in de rol van Mercury. Waar hij met verschillende Queen Tributes al heel wat landen heeft aangedaan voelt deze theatervoorstelling voor hem als het summum van zijn “Queen-carrière”.

In 2016 heeft ‘I Want To Break Free’ al bewezen dat Queen springlevend is en eenieder nog altijd vrolijk stemt en tot tranen toe kan beroeren. Deze fantastische show is op 16 juni 2018 eindelijk te zien in Stadsschouwburg Antwerpen. Grijp je kans om erbij te zijn en bestel meteen je kaarten!

Met

Timothy Drake als Freddie Mercury
Linda Kinsbergen als Montserrat Caballé
Kristian Salisbury als David Bowie
Jouke Westerhof als Brian May

Kaarten kosten 39, 44 en 49 euro.

Kalender

za 16.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"I Want To Break Free" wordt georganiseerd door House of Entertainment