Afficher ce site en français | View this website in English

De Grote Klassieke Balletten

Dit evenement is afgelopen.

Dit evenement werd geannuleerd

Door een wijziging in de tourneeplanning werd de voorstelling van ‘De Grote Klassieke Balletten’ in Antwerpen geannuleerd. Ticketbestellers ontvangen een persoonlijk bericht van Tele Ticket Service over de terugbetaling van hun tickets.

Samen op één podium: de mooiste taferelen uit de beroemdste balletten

Op het programma van deze voorstelling staan o.a. ‘Het Zwanenmeer’ van Tsjaikovski, dat meer dan een eeuw na zijn creatie nog altijd het populairste ballet is, ‘De Notenkraker’ en ‘Doornroosje’, die beide zowel door jong als oud bijzonder gewaardeerd worden, ‘Don Quichot’ van componist Ludwig Minkus, dat sprankelt van de virtuositeit en Spaanse charme, om er slechts enkele te noemen.

Kom en geniet van de mooiste taferelen uit de klassieke dans, samengebracht in één grandioos spektakel, met live-uitvoering van de muziek. Indrukwekkend door z’n enscenering, overweldigend door z’n decors en schitterend dankzij z’n kostuums verenigt ‘De Grootste Klassieke Balletten’ virtuositeit en emotie in een productie die je absoluut moet zien!

Kaarten kosten 25, 42, 52 en 65 euro.

OPGELET: deze productie vervangt de eerder aangekondigde voorstelling van ‘De Bruiloft van Figaro’ op deze datum.
Door de instabiele politieke situatie in Oekraïne konden de vertolkers van ‘De Bruiloft van Figaro’ hun komst naar ons land niet 100% garanderen. De organisator heeft de eerder aangekondigde productie daarom vervangen door het spektakel ‘De Grote Klassieke Balletten’ van het Bolsjoi van Minsk.

Kalender

do 17.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"De Grote Klassieke Balletten" wordt georganiseerd door Aramé Production