Afficher ce site en français | View this website in English

Beauty and the Beast - Malandain Ballet Biarritz

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Op 10 en 11 maart 2018 presenteert Music Hall in Stadsschouwburg Antwerpen de betoverende balletvoorstelling ‘Beauty and the Beast’. Hierin tracht choreograaf Thierry Malandain, op de tonen van Tsjaikovski, de dualiteit van de mens tot uiting te brengen, zonder zich te verliezen in alle mogelijke interpretaties van het wereldberoemde verhaal. ‘The Beauty’ belichaamt in deze donkere en sensuele productie de menselijke ziel, ‘The Beast’ zijn levenskracht en instincten.

“Het filmwerk van Jean Cocteau uit 1946 introduceerde de representatie van de innerlijke demonen van de artiest, door middel van de dualiteit van ‘The Beast’. Een concept waar ik verder op inga met mijn ballet. Of het nu om verloren eenheid gaat of over de verscheurde menselijke natuur, in deze versie trouwt ‘The Beast’, bevrijd van zijn innerlijke demonen en op de symfonische muziek van Tsjaikovski, met zijn ‘Beauty’ onder de brandende zon.”, aldus Thierry Malandain.

Het Malandain Ballet Biarritz is één van de negentien ‘Centres Choréographiques Nationaux’ (CCN) in Frankrijk. Sinds de oprichting in 1998 staat het ballet onder leiding van directeur-choreograaf Thierry Malandain en is het gehuisvest in het ‘Gare du Midi’ van Biarritz, dat omgebouwd werd tot evenementenhal. Het vaste gezelschap bestaat uit 22 dansers en hun stijl wordt doorgaans onder ‘neoklassiek’ gecatalogeerd.

La Passione is een professioneel orkest dat zijn diensten aanbiedt aan hoogstaande koren en solisten met als doel: muziek brengen naar een zo breed mogelijk publiek. Vooral vanaf 2005 kreeg La Passione bekendheid als een kwalitatief begeleidingsorkest. Onder de artistieke leiding van Vera Van Eyndhoven en Geert Hendrix werden de grote Bach-werken, maar ook Haydn, Mozart, Tsjaikovski, Mendelssohn, Beethoven, Brahms, Or, Verdi en vele anderen aan het repertoire van het orkest toegevoegd.

Deze indrukwekkende balletvoorstelling ‘Beauty and the Beast’ zal door Music Hall TS, Malandain Ballet Biarritz en het Belgische symfonisch orkest La Passione, opnieuw geproduceerd worden.

‘Beauty and the Beast’
Productie: Music Hall TS ism Malandain Ballet Biarritz en La Passione
Choreografie: Thierry Malandain
Muziek: Pjotr Iljitsj Tsjaikovski
Balletgezelschap: Malandain Ballet Biarritz
Symfonisch orkest: La Passione

Kaarten kosten 29, 39, 49, 59 en 69 euro.

Vooraf lekker eten in theaterrestaurant Gusto

Start een zorgeloze avond (*) in ware theaterstijl en bestel samen met je tickets ook een theaterbuffet in restaurant Gusto. Geniet van een complete maaltijd met zowel koude als warme authentieke gerechten uit verschillende streken in Italië. Bezoek het buffet zoveel je wil. Het theaterrestaurant Gusto bevindt zich naast de Stadsschouwburg en je kan er tot 45 minuten voor aanvang van de voorstelling nog aan tafel aanschuiven.

(*) Het theaterbuffet wordt uitsluitend aangeboden bij de avondvoorstelling op
10.03.18 om 20 uur.

Kalender

za 10.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

zo 11.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Beauty and the Beast - Malandain Ballet Biarritz" wordt georganiseerd door Music Hall TS