Afficher ce site en français | View this website in English

A Tribute to George Michael The Edge Of Heaven Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

The Edge Of Heaven Tour brengt een ode aan één van de allergróótste artiesten ooit, George Michael. Herbeleef zijn muziek op 11 mei 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Jarenlang was de op 25 juni 1963 in Griekenland geboren zanger Georgios Kyriacos Panayiotou, beter bekend als George Michael, één van de meest succesvolle popartiesten ter wereld. In de jaren tachtig, negentig alsook begin éénentwintigste eeuw domineerde hij de hitlijsten als soloartiest, maar ook met ‘Wham!’, de band die hij samen in 1981 oprichtte met Andrew Ridgeley.

Op 25 december 2016 werden alle George Michael-fans alsook de ganse muziekwereld met verstomming geslagen toen het vreselijke nieuws bekend raakte dat voor één van de meest fantastische zangers ooit, een man die ooit twee Grammy’s won, wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en 20 nummer één hits scoorde, zijn grootste Wham!-hit, de kerstklassieker ‘Last Christmas’, helaas wekelijkheid werd. Het plotse overlijden van alweer een groot icoon in 2016 dompelde de muziekwereld in een diepe rouw en zijn ontelbare fans van Amerika tot in het Verre Oosten bleven compleet verweesd achter. Gelukkig schonk hij ons zijn enorme erfenis, een ontelbare schat aan tijdloze liedjes en de meest waanzinnige en aangrijpend mooie songs ooit, een waslijst om ‘U’ tegen te zeggen.

Op 11 mei 2018 krijgen de vele George Michael-fans eindelijk waar ze al lang recht op hebben. Het langverwachte tributeconcert ‘The Edge Of Heaven’-tour komt naar de Stadsschouwburg. Een superstraffe liveband samen met één van de meest fenomenale ‘look-a-like’-leadstemmen, vergezeld door drie fantastische backing vocals, laten de hits van George Michael en Wham! één voor één herleven. ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘I’m Your Man’, ‘Careless Whisper’, ‘Outside’, ‘Freedom’, ‘The Edge Of Heaven’… allemaal komen ze aan bod tijdens deze unieke concertavond.

Kaarten kosten 39 en 49 euro.

Kalender

vr 11.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Show - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische inbegrepen.
Meer weten?

"A Tribute to George Michael - The Edge Of Heaven Tour" wordt georganiseerd door House of Entertainment