Afficher ce site en français | View this website in English

Thomas de Stoomlocomotief

Dit evenement is afgelopen.

Thomas en het Circus

Thomas de Stoomlocomotief dendert tijdens de paasvakantie Stadsschouwburg Antwerpen binnen met de familievoorstelling ‘Thomas en het Circus’.

Thomas De Stoomlocomotief, bekend van de succesvolle tv-serie, houdt op zaterdag 2 april halt in Antwerpen met een fantastische familievoorstelling voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders! In ‘Thomas en het Circus’ komen alle bekende figuren uit de tv-serie voorbij, waaronder uiteraard het zeer geliefde blauwe stoomtreintje Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote, rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het verhaal

Het Station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed!

Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekers uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een uitgebreide Meet & Greet in de foyer met de acteurs.

Kalender

za 02.04.2016 - 14:30 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Sherpa is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Thomas de Stoomlocomotief " wordt georganiseerd door Music Hall