Afficher ce site en français | View this website in English

The King is back

Dit evenement is afgelopen.

“The World’s Number One Elvis Tribute Artist” Ben Portsmouth & The Taking Care of Elvis Band brengen op vrijdag 25 november 2016 “The King” weer tot leven in Stadsschouwburg Antwerpen.

Ben Portsmouth is een multi-getalenteerd muzikant, zanger en songwriter die al van heel jong het Elvis-DNA in zijn bloed heeft. Zijn vader was een vurig Elvis-fan en Ben groeide op op een dieet van Elvis-songs. Nadat hij zijn muzikale talent had aangescherpt, ging Ben in 2005 touren als Elvis tribute-artiest met zijn band “Taking Care of Elvis”. Het publiek besefte heel snel dat dit iemand was met een bijzonder talent. Ben leek op Elvis, zong als Elvis en had een zodanige podiumuitstraling dat de toeschouwers bij momenten echt geloofden dat ze naar ‘The King’ zelf aan het kijken waren. Dankzij zijn grote talent besteeg Ben heel snel de ladder van Elvis tribute-artiesten.

In augustus 2012 schreef Ben geschiedenis toen hij de “Ultimate Elvis Tribute Artist Contest” van Elvis Presley Enterprises won in Memphis. Hij werd uitgeroepen tot “Worldwide Ultimate Elvis Tribute Artist” en werd hiermee de eerste en enige artiest van buiten de Verenigde Staten die ooit deze prestigieuze titel veroverde.

Fans van over heel de wereld bestempelen Ben Portsmouth als de artiest die met zijn vertolking het dichtst bij Elvis aansluit. Op sociale media schreeuwen fans om Bens terugkeer naar hun land.

In Stadsschouwburg Antwerpen ben je op 25 november getuige van de live-performance die David Letterman met verstomming sloeg en hem uiteindelijk “Oh my God, Oh my God!” deed uitroepen. Ben was headliner van de David Letterman Show op 8 februari 2013.

Internationaal gelauwerd als één van de beste, zoniet dé allerbeste Elvis tribute-artiest, zal Ben Portsmouth je laten genieten van zijn unieke stijl en charisma en je meteen overtuigen waarom hij die titel verdient!

Kaarten kosten 28, 33 en 38 euro.


Reserveer ook je theaterbuffet

Kalender

vr 25.11.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"The King is back" wordt georganiseerd door MLM Concerts