Afficher ce site en français | View this website in English

The Illusionists

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit CAPITOLE GENT: zie Timing onder Kalender

Extra voorstellingen in Antwerpen en Gent

update 06.01.17

  • donderdag 16.02 om 20.00 uur in Stadsschouwburg Antwerpen
  • zaterdag 18.02 om 17.30 uur in Stadsschouwburg Antwerpen
  • donderdag 23.02 om 20.00 uur in Capitole Gent

Broadway’s biggest selling magic spectacular

Je moet het zien…om het nog steeds niet te kunnen geloven! De zeven beste illusionisten ter wereld samen in één ongeziene show die je compleet van je sokken blaast. Geen wonder dat The Illusionists wereldwijd alle records breekt en dat al miljoenen mensen dit verbluffende totaalspektakel bijwoonden. In meer dan 200 steden in 25 landen vielen de monden van pers en publiek letterlijk open van verbazing, door de onwaarschijnlijke stunts en illusies in deze verbluffende show, die het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie van David Copperfield, combineert met de modernste technieken op gebied van decor- en kostuumontwerp. Vanaf 16 februari 2017 is eindelijk België aan de beurt en zijn Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent het toneel voor de wervelende illusies van dit illustere septet magiërs dat stormenderhand de wereld verovert.

Ook met Kobe Van Herwegen en Aaron Crow

The Illusionists kunnen rekenen op een ervaren gastheer tijdens hun vuurdoop in Vlaanderen. Kobe Van Herwegen – begenadigd goochelaar en dé expert wat betreft goochelgeschiedenis in Vlaanderen – zal bij de shows in ons land het voorprogramma vakkundig voor z’n rekening nemen en voor een eerste vleugje magie zorgen! “Het is echt een droom die in vervulling gaat voor mij om samen met die mannen op het podium te staan en alles van zo dichtbij te kunnen meemaken. Ik heb tijdens de voorbije Cultuurmarkt van Vlaanderen het genoegen gehad één van de illusionisten, Luis de Matos – The Master Magician, persoonlijk te ontmoeten en aan het werk te zien. Al de mensen op de Handschoenmarkt in Antwerpen, ik inclusief, stonden werkelijk met open mond naar zijn act te kijken. Na afloop heb ik hem ook ‘Chapeau’, mijn boek over de goochelgeschiedenis in België, overhandigd. Veel van de tekst zal hij niet begrijpen, maar binnenkort zal ik hem wel het nodige uitleggen. Ik krijg wel klamme handjes telkens ik eraan denk dat ik in februari 2017 met die wereldtoppers het podium zal delen”, aldus Kobe.

Bij de shows in België wordt er – naast Kobe Van Herwegen die het voorprogramma verzorgt – met West-Vlaming Aaron Crow nog een achtste wereldtopper toegevoegd. Deze Belgische illusionist is een ware wereldster die bij collega’s en publiek bewonderd en gerespecteerd wordt voor zijn originaliteit en levensgevaarlijke acts. In 2013 nam Aaron deel aan Britain’s Got Talent, waar hij het tot in de halve finale schopte en met zijn acts tonnen lof en miljoenen views op Youtube oogstte. Aaron Crow werd nadien uit meer dan drieduizend kandidaten gekozen om deel uit te maken van The Illusionists en reisde de wereld rond met deze magische productie. Voor Aaron Crow zijn de shows van The Illusionists in Belgie de ideale gelegenheid om zijn onwaarschijnlijke kunnen te tonen aan zijn landgenoten.

Theater en illusie samen in één ongeziene totaalbelevenis

Wervelende illusies die je doen twijfelen aan je zintuigen, levitatie, gedachten lezen, onvoorstelbare ontsnappings- en verdwijntrucs, levensgevaarlijke wapenacts…en dat allemaal gebracht in een verbluffende show door de zeven beste illusionisten ter wereld, dat is The Illusionists! Dit ongeziene spektakel doet wereldwijd de monden openvallen van verbazing en stond al in uitverkochte zalen, van Nieuw-Zeeland, Australië en Abu Dhabi tot Singapore en de Verenigde Staten.

Recensies in de wereldpers

The Illusionists verbreekt wereldwijd alle verkooprecords, is de meest succesvolle ‘magic show’ ooit op Broadway en krijgt lyrische recensies in de wereldpers:

“A HIGH-TECH MAGIC EXTRAVAGANZA” – The New York Times

“It’s deliciously, self-knowingly over the top and brain-bendingly spectacular – genuinely satisfying family entertainment that should not be missed.” – Daily Telegraph, Sydney

HOUDINI TIMES SEVEN” – The Wrap

AWESOME! A SOLID TEN” – NY1

“Incredible, astounding, amusing, mystifying, perplexing, and challenging – all in all this is a magical, mystery tour de force. Be prepared to be amazed!” – Australian Stage

Kaarten kosten van 47,90 tot 67,90 euro.

Kalender

do 16.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

vr 17.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

za 18.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

za 18.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

zo 19.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

do 23.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

vr 24.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

za 25.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

zo 26.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Illusionists" wordt georganiseerd door Music Hall