Afficher ce site en français | View this website in English

Rob de Nijs Verjaardagsconcert

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Rob de Nijs en de stad Antwerpen zijn jaarlijks goed voor een unieke muzikale verjaardagsmatch. Na uitverkochte concerten in de Elisabethzaal en ‘Grootse’ concerten in de Lotto Arena, viert Rob op zaterdag 17 december 2016 zijn verjaardag in Stadsschouwburg Antwerpen. Eén week voor hij 74 wordt, trekt hij met zijn Pur Sang band alle registers open en speelt hij alleen zijn bekendste nummers en grootste hits. Van ‘Zuster Ursula’, ‘Malle Babbe’ en ‘Het werd zomer’ tot ‘Banger hart’, het zit allemaal in dit unieke verjaardagsconcert verweven.

Wie op zoek gaat naar een muzikale extra, naar een aanvulling op Robs theatertournee ‘Voor altijd en iedereen’, die mag zijn verjaardagsconcert vooral niet missen. De ervaring leert inmiddels dat Rob zijn publiek altijd weet te trakteren op fijne verrassingen. Zo verwelkomde hij in 2015 in de Lotto Arena, naast gastartiesten Jan Smit en Gers Pardoel, niemand minder dan Urbanus en we durven er gif op innemen dat hij ook in 2016, op zijn verjaardagsconcert, gaat uitpakken met een muzikale surprise.

Wil je het verjaardagsfeestje van Rob niet missen, dan kan je best nu al je plaatsen reserveren. Wees snel, want de capaciteit ligt in de Stadsschouwburg een aanzienlijk stuk lager dan in de Lotto Arena én er komt maar één concert!

Kaarten kosten 42, 52 en 62 euro.


Reserveer ook je theaterbuffet

Kalender

za 17.12.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Rob de Nijs - Verjaardagsconcert" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment