Afficher ce site en français | View this website in English

Rick Astley

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Op 4 mei 2017 komt Rick Astley in Stadsschouwburg Antwerpen bewijzen dat hij ons nog steeds niet opgegeven heeft. Na een sabbatical van (iets meer dan) tien jaar trad Astley in de zomer van 2016 terug als ‘recording artist’ op de voorgrond.

In de UK was ‘50’ (zijn achtste plaat) meteen goed voor de eerste plaats in de lijst met best verkochte cd’s. Een eer die Rick ook in 1987 te beurt viel toen hij met ‘Whenever You Need Somebody’ debuteerde. Ondertussen verkocht Astley meer dan 40 miljoen platen en heeft hij heel wat hits gescoord. Zo is hij de eerste mannelijke artiest van wie de eerste 8 singles een plaats veroverden in de UK top 10.

Zijn meest tot de verbeelding sprekende single is ‘Never Gonna Give You Up’ waarmee hij op 21-jarige leeftijd begon. De single werd nummer 1 in 16 landen en ging twee decennia later als ‘rickrolling’ een nieuw leven leiden op het internet. Het leverde hem een legioen nieuwe fans op die de laatste jaren voor volle zalen zorgden in onder andere Argentinië, Japan, Australië en de UK.

Op 4 mei 2017 zullen de Belgische fans zich kunnen laven aan soulvolle live versies van de hits (keuze uit ‘Hold Me In Your Arms’, ‘She Wants To Dance With Me’, ‘Take Me To Your Heart’, ‘The Ones You Love’, ‘Cry For Help’, ‘Hopelessly’ en ‘Never Gonna Give You Up’), nieuwe nummers en een handvol verrassende covers. Schrik niet als ook AC/DC en The Temptations de revue passeren.

Mis dit eightiesfeest van 2017 niet!

Kaarten kosten 37, 45 en 51 euro.

Kalender

do 04.05.2017 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Rick Astley" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent