Afficher ce site en français | View this website in English

De Efteling Sprookjesmusical Pinokkio

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit Antwerpen: zie Timing onder Kalender

Bekroond met de Musicalworld Kids Awards

De tournee van de Efteling Sprookjesmusical Pinokkio ging zondagmiddag 16 oktober officieel van start in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De tournee gaat de komende maanden langs verschillende theaters in Nederland en Vlaanderen en startte extra feestelijk omdat de kindercast de Musicalworld Kids Award in ontvangst mocht nemen.

Reis mee naar een prachtig Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Geppetto woont. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt. Stiekem dromend van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen. Maar ook Pinokkio draagt een grote wens met zich mee. Deze ondeugende houten pop wil namelijk het allerliefst een écht jongetje zijn. Maar of dit sprookje uit gaat komen…?

Na een succesvolle reeks voorstellingen in het Efteling Theater gaat de sprookjesmusical Pinokkio op tournee door Nederland en België. Vanaf oktober zal de sprookjesmusical te zien zijn in ruim 50 verschillende theaters, waaronder het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam en ook Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt.

Gastrollen voor kinderen

Het is inmiddels kenmerkend voor Efteling-musicalproducties: gastrollen voor kinderen die voor één keer mee willen spelen in een echte musical. Ook voor alle voorstellingen van de tournee gaan de theaters in hun eigen regio op zoek naar musicaltalent. Want in iedere voorstelling van Pinokkio zijn 20 gastrollen weggelegd voor kinderen. Kinderen die geïnteresseerd zijn, kunnen de websites van de theaters bij hen in de buurt in de gaten houden om zich in te schrijven.

Hoofdrollen

Tijdens de tournee zullen acteurs Alexandra Alphenaar (Fee), Simon Zwiers (Geppetto), Ara Halici (Constanzo/Signoro Pericolo), Joey Schalker (Kat en Vos) de hoofdrollen voor hun rekening nemen. De rol van Pinokkio wordt afwisselend gespeeld door Thijs Overpelt (11), Max Mies (13), Davy Gomez (12) en Jannes Heuvelmans (12).

De sprookjesmusical Pinokkio is de 13e productie van Efteling Theaterproducties. Van september 2015 t/m maart 2016 stond de voorstelling met succes op de planken van het Efteling Theater.

Kom op 4 december of 5 april naar Stadsschouwburg Antwerpen, op 18 februari naar Ethias Theater Hasselt of op 19 februari naar Capitole Gent en geniet van deze vrolijke sprookjesmusical. Een bijzonder ondeugend avontuur voor iedereen vanaf 4 jaar!

Kaarten kosten 18, 20 en 24 euro.


Ik geniet mee van het theaterbuffet in Stadsschouwburg Antwerpen


Ik geniet mee van het theaterbuffet in Capitole Gent

Kalender

zo 04.12.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

wo 05.04.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

za 18.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Theater

zo 19.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

zo 19.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"De Efteling Sprookjesmusical Pinokkio" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters