Afficher ce site en français | View this website in English

Natalia In My Blood Summer Tour

Waar 2015 nog als voorbereiding gold met de releases van de hitsingles ‘Smoking Gun’ en ‘You Are So Beautiful’, wordt 2016 het jaar van de bevestiging voor Natalia. Ze is terug van weggeweest als coach in The Voice en nu zitten er ook een nieuw album, een optreden op 19 februari met de Ladies of Soul in het Sportpaleis en een nieuwe spetterende zomertour aan te komen!

Het nieuwe album ‘In My Blood’, dat in maart wordt uitgebracht, wordt een popalbum met een heel klein beetje soul en scheurende gitaren, zegt Natalia. Het geeft alles weer waar Natalia echt voor staat… Muziek stroomt als bloed door Natalia’s aderen. Performen voor haar fans is de ultieme adrenaline-rush voor deze popster, “she was simply born to do this”. Daarom stelt Natalia haar langverwachte en fonkelnieuwe album graag ook live voor tijdens een nieuwe spetterende zomertournee waarmee ze op 23 september Ethias Theater Hasselt, op 24 september Capitole Gent en op 30 september Stadsschouwburg Antwerpen aandoet.

Zorg dat je erbij bent, reserveer nu al je plaatsen!

Kaarten kosten 23, 33 en 43 euro.

Kalender

vr 30.09.2016 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Sherpa

In onze andere zalen

za 24.09.2016 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Capitole Gent

in verkoop

Sherpa

Bovenvermelde links zijn de enige officiële verkoopkanalen. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Natalia - In My Blood Summer Tour" wordt georganiseerd door PSE-Belgium