Afficher ce site en français | View this website in English

Lindsey Stirling Brave Enough

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De innemende Amerikaanse violiste, danseres, componiste, choreografe en performancekunstenares Lindsey Stirling keert op 21 maart 2017 terug naar de Ancienne Belgique. De vorige twee concerten waren er in een mum van tijd uitverkocht. Nu voegt ze ook Antwerpen toe aan haar doorkomst in België. Op 22 maart 2017 staat ze in de Stadsschouwburg.

Alleskunner Lindsey is wereldwijd uitgegroeid tot een waar fenomeen dankzij de combinatie van haar unieke muzikale stijl (folk, pop en dubstep) met spraakmakende en theatrale liveshows waarin hits, dansers en videoprojecties het publiek tot een kookpunt brengen.

Ze verwierf vooral ook veel bekendheid met haar interpretaties van bekende soundtracks van videogames, waaronder Zelda, Assassin’s Creed, Skyrim en Pokemon. Haar muziekvideo’s werden op YouTube miljoenen keren bekeken en het aantal trouwe fans groeit nog dagelijks (3,5 miljoen fans op Facebook en ruim 8 miljoen op YouTube).

In haar recentste album, ‘Brave Enough’, uitgebracht in augustus 2016, werkte ze samen met andere bekende violisten zoals Christina Perri, Shay en Lecrae.

Met een wereldwijde fanbase is Lindsey Stirling de eerste artieste die klassieke viool met moderne dans op een geloofwaardige manier weet te combineren. Op 22 maart zal ze ook het publiek in Stadsschouwburg Antwerpen met een verse show van haar muzikale cocktail overtuigen.

Kaarten kosten 34, 39 en 44 euro.

Kalender

wo 22.03.2017 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Lindsey Stirling - Brave Enough" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent