Afficher ce site en français | View this website in English

King Crimson An evening with

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Extra concert op woensdag 2 november

update 10.08.16

Een succesvolle ticketverkoop in ons land maakt dat de rockers van King Crimson een tweede Belgische passage aan hun tourschema toevoegen! De iconische Britse groep staat niet enkel op 3 november, maar nu ook op 2 november op de planken van Stadsschouwburg Antwerpen. Iets om naar uit te kijken, want het respectabele Rolling Stone verwees naar hun tournee uit 2014 als “one of the best bands on the road”.

Ontstaan in 1969 in de kelder van het Londense Fulham Palace Café en intussen aan zijn achtste reïncarnatie toe! King Crimson bestaat op dit moment uit Gavin Harrison (drums), Jeremy Stacey (drums), Pat Mastelotto (drums), Tony Levin (bass en zang), Mel Collins (sax en fluit), Jakko Jakszyk (gitaar en zang) en natuurlijk Robert Fripp (gitaar). Volgens Hollywood Reporter is deze bezetting niet alleen de meest uitgebreide, maar mogelijks ook de allerbeste tot hier toe!

Met dertien studioalbums op het palmares (het laatste dateert alweer van 2013) trekt de iconische Britse rockgroep er nog eens op uit. Iets om naar uit te kijken, want het respectabele Rolling Stone noemde hen n.a.v. hun tournee uit 2014 “one of the best bands on the road”. En er staat een Belgische passage op de tourplanning. Afspraak met King Crimson op donderdag 3 november in Stadsschouwburg Antwerpen!

Kaarten kosten 49, 59, 69, 79 en 93 euro.

Kalender

wo 02.11.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

do 03.11.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"King Crimson - An evening with" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium