Afficher ce site en français | View this website in English

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar met Ted Neeley komt naar Antwerpen

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist de afgelopen twee jaar duizenden harten te veroveren in Italië en Nederland. In januari 2017 zal Jesus Christ Superstar, met in de titelrol de legendarische Ted Neeley, voor het eerst in België te zien zijn. Een unieke kans om de dan 73-jarige Ted Neeley te zien schitteren in de rol van zijn leven.

Ted Neeley verheugt zich enorm op zijn eerste bezoek aan België: “Ik ben heel erg gelukkig met de schitterende reacties van het Italiaanse en Nederlandse publiek op onze rockopera Jesus Christ Superstar. Deze reacties waren ongelooflijk hartverwarmend. In Den Haag sprak ik verschillende Belgische fans die mij verzochten ook hun land eens te bezoeken. Ik verheug me er dus op om naar Antwerpen te komen en alle Belgische fans persoonlijk te kunnen ontmoeten.”

Een muzikaal meesterwerk

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die wordt ondersteund door dertig castleden en een live-orkest.

Jesus Christ Superstar is een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is, met geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Christ Superstar wordt geregisseerd door de Italiaanse ster-regisseur Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol.

Lovende pers en publiek

De reacties van de Nederlandse pers en publiek naar aanleiding van de voorstellingen in Den Haag in december 2015 waren overweldigend!

“Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show” – De Volkskrant
“Overdonderende show met een super strakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers” – Vrij Nederland
“Fenomenale Jesus Christ Superstar zorgt voor kippenvel bij publiek” – Wegener Media

(*****) – De Gelderlander

De rockopera Jesus Christ Superstar komt in 2017 voor het eerst naar België! Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari is Stadsschouwburg Antwerpen het decor voor deze schitterende show.

Kaarten kosten 54, 64, 74, 84 en 94 euro.

Kalender

vr 13.01.2017 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Sherpa

za 14.01.2017 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Sherpa

zo 15.01.2017 - 15:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Sherpa

Sherpa is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Jesus Christ Superstar" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium