Afficher ce site en français | View this website in English

Jesus Christ Superstar

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Engelstalige voorstelling

Extra voorstellingen wegens groot succes

update 27.09.16

Door de aanhoudende vraag naar tickets komen er extra voorstellingen van Jesus Christ Superstar! Ted Neeley bracht vandaag, dinsdag 27 september, een kort bezoek aan Antwerpen om kennis te maken met de Stadsschouwburg. “Wij, de cast en creatives van Jesus Christ Superstar, zijn overdonderd door de hartverwarmende reacties die we vanuit heel België mogen ontvangen. Het is heel bijzonder om, meer dan veertig jaar na de première van de film, te merken dat zoveel mensen ons live op toneel willen zien. Ik ben heel blij dat we met deze extra voorstellingen meer mensen hiertoe de mogelijkheid kunnen bieden. Ik kan niet wachten om het podium te betreden in België om de titelrol in die geweldige rockopera te mogen spelen.”

De extra voorstellingen vinden plaats op woensdag 11 en donderdag 12 januari 2017 om 20.00 uur en op zaterdag 14 januari 2017 om 14.00 uur. Tickets voor de toegevoegde shows zijn vanaf nu te koop. Voor de overige voorstellingen op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017 zijn ook nog een beperkt aantal goede plaatsen beschikbaar.

Jesus Christ Superstar met Ted Neeley komt naar Antwerpen

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist de afgelopen twee jaar duizenden harten te veroveren in Italië en Nederland. In januari 2017 zal Jesus Christ Superstar, met in de titelrol de legendarische Ted Neeley, voor het eerst in België te zien zijn. Een unieke kans om de dan 73-jarige Ted Neeley te zien schitteren in de rol van zijn leven.

Ted Neeley verheugt zich enorm op zijn eerste bezoek aan België: “Ik ben heel erg gelukkig met de schitterende reacties van het Italiaanse en Nederlandse publiek op onze rockopera Jesus Christ Superstar. Deze reacties waren ongelooflijk hartverwarmend. In Den Haag sprak ik verschillende Belgische fans die mij verzochten ook hun land eens te bezoeken. Ik verheug me er dus op om naar Antwerpen te komen en alle Belgische fans persoonlijk te kunnen ontmoeten.”

Een muzikaal meesterwerk

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die wordt ondersteund door dertig castleden en een live-orkest.

Jesus Christ Superstar is een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is, met geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Christ Superstar wordt geregisseerd door de Italiaanse ster-regisseur Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol.

Lovende pers en publiek

De reacties van de Nederlandse pers en publiek naar aanleiding van de voorstellingen in Den Haag in december 2015 waren overweldigend!

“Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show” – De Volkskrant
“Overdonderende show met een super strakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers” – Vrij Nederland
“Fenomenale Jesus Christ Superstar zorgt voor kippenvel bij publiek” – Wegener Media

(*****) – De Gelderlander

De rockopera Jesus Christ Superstar komt in 2017 voor het eerst naar België! Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari is Stadsschouwburg Antwerpen het decor voor deze schitterende show.

Kaarten kosten van 54 tot 94 euro.

Kalender

wo 11.01.2017 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

do 12.01.2017 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

vr 13.01.2017 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

za 14.01.2017 - 14:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

za 14.01.2017 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

zo 15.01.2017 - 15:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Jesus Christ Superstar" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium