Afficher ce site en français | View this website in English

Idina Menzel idina. 2017 World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Dit concert is geannuleerd

De ticketverkoper neemt contact op met alle ticketbestellers.

The Denver Post noemde Idina Menzel “de Barbra Streisand van haar generatie”. Tijdens haar uitverkochte concerten veroverde ze de harten van tal van toeschouwers wereldwijd, dankzij haar onweerstaanbare charme, gevatheid en vocale kundigheid.

Tijdens haar nieuwe wereldtournee, die start op 29 maart en waarmee ze meer dan 50 Noord-Amerikaanse, Japanse en Europese steden aandoet, neemt Idina haar toeschouwers mee op een reis met liedjes uit haar album “idina.”, klassieke popsongs en de beste musicalnummers.

“[Idina] sings beyond anyone’s idea of reasonable vocal or emotional limits …” – New York Magazine

“[Idina has a] tear-down-the-house voice and commanding personality …” – Variety

Icoon Idina Menzel mocht al een Tony Award mee naar huis nemen en kan bogen op een rijkgevulde carrière, zowel op de planken als op het witte doek, maar vooral in de muziekwereld. Idina leende haar stem voor prinses Elsa in de Disneyhit ‘Frozen’, waarin ze het Oscarwinnende lied van de film, ‘Let It Go’, zingt. Na haar uitvoering van het lied op de 86e uitreiking van de Oscars schreef ze geschiedenis als eerste persoon ooit die een hit scoorde in de Billboard Top 10 en tegelijk een Tony Award voor beste actrice in de wacht sleepte.

Idina sloot het jaar 2016 af met een vijfde origineel studioalbum ‘idina.’ en de opnames voor de Lifetimes remake van ‘Beaches’, die op 21 januari 2017 voor het eerst uitgezonden werd en waarin ze de rol speelt van CC, destijds onsterfelijk gemaakt door Bette Midler.

Idina werd voor het eerst voor een Tony genomineerd als Maureen in de met een Pulitzer Prize bekroonde musical ‘Rent’. Uiteindelijk won ze de Award voor haar rol als Elphaba in ‘Wicked’. Andere opmerkelijke rollen waren die van Rachel Berry’s moeder Shelby Corcoran in de succesvolle tv-serie ‘Glee’, en haar rol als tegenspeelster van Susan Sarandon en Amy Adams in de Disneyfilm ‘Enchanted’. Idina speelde de hoofdrol in een special van de Amerikaanse zender PBS, ‘Barefoot at the Symphony’, met een bijbehorend, gelijknamig live-album. Haar bijzonder succesvolle internationale concerttournee in 2015 omvatte een uitverkocht concert in de Radio City Music Hall in het New Yorkse Rockefeller Center. Idina’s meest recente rol op Broadway als Elizabeth in de originele productie ‘If/Then’ werd eveneens positief onthaald en leverde haar een derde nominatie voor een Tony Award op.

Kaarten kosten 60, 65 en 75 euro.

Kalender

do 22.06.2017 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Idina Menzel - idina. 2017 World Tour" wordt georganiseerd door Gracia Live