Afficher ce site en français | View this website in English

Bharati 2 In het Paleis der Illusies

Dit evenement is afgelopen.

Deze voorstelling werd geannuleerd


Na het grote succes van ‘Bharati: Il était une fois l’Inde’, dat wereldwijd meer dan 2,5 miljoen toeschouwers deed dromen, brengt nu ‘Bharati 2: Dans le Palais des Illusions’ je naar het land van de Ganges, de kleurrijke sari’s en Bollywood.

Zoals in de sprookjes van weleer, brengt Bharati 2 je een verhaal van liefde, vriendschap, bedrog, trots en ja, zelfs van zwarte magie. Je ontmoet een nobele koningin, een rebelse prinses en een hele reeks legendarische personages. Alleen speelt deze vertelling zich in het heden af!

Het verhaal is dat van Bharati, een Indische dansleraar in Parijs, die beslist om zijn 17-jarige dochter mee te nemen naar het land van hun voorvaderen. Ze zullen dit mysterieuze land met de trein doorkruisen en er voor altijd door veranderd worden. Want in het Paleis der Illusies van Indraprastha is niets wat het lijkt. Hun reis verandert in een ware inwijdingstocht…

Dansers, zangers, muzikanten en acrobaten laten je met heel hun ziel dit verhaal beleven. Kijk verrukt naar onuitgegeven choreografieën, luister naar de nieuwe muziek, geniet volop mee van de explosie van ritmes en kleuren en raak gehypnotiseerd door het parfum, de smaken en de geest van India.

Bij het zien van Bharati 2 raak je er meer dan ooit van overtuigd: onze ziel is daar waar ons hart ons naartoe leidt.

Kalender

di 07.03.2017 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Bharati 2 - In het Paleis der Illusies" wordt georganiseerd door EYS Productions