Afficher ce site en français | View this website in English

Vrienden voor het leven

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Lindsay, Jan Smit en de Romeo’s in 1 show

Dat vriendschappen in de showbizz bestaan, wordt o.a. bewezen door de unieke band die Lindsay, De Romeo’s en Jan Smit hebben. De muzikale samenwerkingen onderling resulteerden al in de nummer 1-hits ‘Zingen, lachen, dansen’ (De Romeo’s & Jan Smit) en de actuele duetsingle van Lindsay & Jan Smit ‘Duizend en één nacht’.

In 2016 wordt de vriendschap tussen de drie artiesten onderling nog eens extra in de verf gezet tijdens Vrienden Voor Het Leven. Met een uitgebreide liveband brengen de drie een avondvullend programma. Elke artiest brengt zijn of haar grote hits, onderling worden er liedjes uitgewisseld en dan zijn er ook nog speciale gelegenheidsnummers in duo- of triovorm.

Succesvol

Qua status en populariteit mag je gerust zeggen dat de drie artiesten tot de absolute top behoren. Sinds 2008 en de single ‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’ staat Lindsay heel stevig op haar muzikale pootjes. De voorbije zeven jaar bracht ze vijf albums uit, waarvan er vier inmiddels bekroond zijn met goud. Lindsay is één van de absolute leading ladies van de Vlaamse showbizz.

De Romeo’s zijn – sinds ze een paar jaar geleden resoluut gekozen hebben voor het Nederlandstalige repertoire – een vaste waarde in de muziekwereld. Met hun recentste album ‘Op stap’ kamperen ze al weken in de hoogste regionen van de hitparade.

Ondanks dat hij nog maar 29 is, is Jan Smit razendpopulair in Nederland én in Vlaanderen, waar hij zichzelf inmiddels meer dan thuis voelt. ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Vrienden voor het leven’ zijn slechts een paar voorbeelden van Jan Smit-klassiekers.

Kaarten kosten 35 en 45 euro.

Kalender

za 23.04.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Vrienden voor het leven" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment