Afficher ce site en français | View this website in English

The Common Linnets Theatertour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Het nieuwe album ‘II’ van The Common Linnets kwam op 2 oktober op nummer 1 binnen in de Nederlandse Album Top 100. Dit tweede album, met daarop o.a. de singles ‘We Don’t Make The Wind Blow’ en ‘Hearts On Fire’, werd zowel door de fans als door de critici omarmd.

“Knappe songs, een sound die druipt van vakbekwaamheid en ervaring” **** (De Volkskrant)
“Stijlvolle mix van akoestische americana, country en bluegrass” **** (AD)
“JB Meijers, DeLange, Matthew Crosby en Jake Etheridge hebben elkaar vocaal helemaal gevonden, wat prachtige melodieën oplevert” ****½ (De Telegraaf)

Ilse DeLange: “We zijn ongelofelijk trots dat ons album zo geweldig ontvangen wordt. We hebben er met veel plezier en liefde aan gewerkt en dan kun je alleen maar hopen op deze overweldigende reactie van het publiek. We kijken ernaar uit om deze songs live te spelen!”

“Dit is de ultieme aanmoediging om door te gaan met ons doel: mooie liedjes maken”, vult JB Meijers aan.

The Common Linnets, dat zijn Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge, Matthew Crosby en Rob Crosby. Zij veroverden de harten van vele muziekliefhebbers in Europa na hun geweldige resultaat op het Eurovisie Songfestival met ‘Calm After The Storm’ en de daarop volgende succesvolle tournee. Dat blijkt uit de vele gouden én platina platen die de band ontving en de vele awards, zoals de Edison, de Popprijs en de Duitse Echo Award.

De Nederlands-Amerikaanse band van Ilse DeLange is nog steeds uniek! Ilse DeLange is niet alleen de initiatiefneemster van de band, ze is samen met JB Meijers ook de motor en drijvende kracht achter de groep die bestaat uit 5 singer-songwriters.

Voor hun repertoire laten The Common Linnets zich inspireren door americana, country, folk en bluegrass. Van kleine intieme liedjes tot een stevige sound… The Common Linnets zorgen altijd voor een avond met muziek recht uit het hart.

Kaarten kosten 42,50 en 52,50 euro.

Kalender

vr 20.05.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Common Linnets - Theatertour" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment