Afficher ce site en français | View this website in English

The Analogues Magical Mystery Tour

Dit evenement is afgelopen.

Dit evenement is geannuleerd
Sherpa neemt persoonlijk contact op met de ticketbestellers.

The Analogues brengen The Beatles weer tot leven

The Beatles hebben het complexe studiogeluid van Magical Mystery Tour nooit live uitgevoerd. Meer dan 40 jaar later doen The Analogues het alsnog: zo natuurgetrouw als het maar kan. Met klassiekers als ‘Strawberry Fields Forever’, ‘Penny Lane’, ‘I Am The Walrus’ en ‘All You Need Is Love’. Met succes: ‘Hun herschepping van Magical Mystery Tour, live nog wel, is muzikaal een waar spektakelstuk’ (Het Parool); ‘Goeie help, The Analogues spelen The Beatles onwaarschijnlijk goed’ (Leo Blokhuis).
 
Drummer Fred Gehring: “Met Bart van Poppel (producer en bassist) vatte ik het plan op om hun latere albums live te gaan spelen, wat door the Beatles zélf nooit is gedaan. En dan zonder pruiken en kostuums, zoals de meeste tributebands dat doen. Bij ons gaat het om de muziek.”
 
Bart: “Om het zo authentiek mogelijk te laten klinken, hebben we alle instrumenten en apparatuur verzameld die The Beatles in de Abbey Road-studio gebruikten. Alles wordt in onze show gebruikt. Met daarnaast de ondersteuning van acht strijkers en blazers. Dat we de Magical Mystery Tour integraal, volledig analoog, spelen is uniek. Na de pauze spelen we nummers van die andere late albums; grote hits maar ook herontdekte juweeltjes. Aangevuld met wat vroegere nummers – dan is het direct feest.”
 
Fred: “We maken het onszelf niet makkelijk. De digitale oplossing zou een stuk simpeler zijn, maar daarmee bereik je nooit écht die authentieke sound – en daarom maakt dat nooit dezelfde emotie los.”

In de afgelopen maanden hebben The Analogues al in veel grote Nederlandste theaters gestaan en is het succes hen vooruitgesneld. Ook hun optreden in het Koninklijk Theater Carré (18 januari 2016) was al snel uitverkocht. En nu kan jij er ook bij zijn in Stadsschouwburg Antwerpen. Boek snel!
 
Een greep uit de verschillende recensies:
 
de Volkskrant : “Deze Beatlespuristen brengen het album Magical Mystery Tour zoals het nog live te horen is geweest. Beangstigend goed.”
Het Parool: “Muzikaal een waar spektakelstuk”, “Griezelig dicht bij het origineel”
Steenwijker Courant: “Werkelijk fenomenaal”, “The Beatles tot in de perfectie ontleed”
Leo Blokhuis, muziekkenner: “Goeie help! The Analogues spelen The Beatles onwaarschijnlijk goed.”
 
Kaarten kosten 28, 38 en 42,50 euro.

Kalender

vr 10.06.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"The Analogues - Magical Mystery Tour" wordt georganiseerd door GVProductions