Afficher ce site en français | View this website in English

Sprookjesboom de musical Een wonderlijk muziekfeest

Dit evenement is afgelopen.

Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak zijn druk aan het oefenen! Heks zet alles op alles om te winnen en geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past. En dan verdwalen een muziekjuffrouw en een aantal van haar leerlingen ook nog in het Sprookjesbos en komen terecht op het muziekfeest.

Vindt geitje Benjamin uiteindelijk zijn instrument? Wat is Heks van plan? En hoe moet het met de verdwaalde juffrouw en haar leerlingen op het muziekfeest en vinden zij ooit nog hun weg terug naar huis?

Het muziekfeest wordt al jarenlang gevierd in het Sprookjesbos, maar voor het eerst zijn ook jullie uitgenodigd! Kom dus gezellig met alle Sprookjesbosbewoners meefeesten en geniet samen van dit spannende avontuur!

Deze nieuwe show van Efteling Theaterproducties is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar.

Zoektocht naar kinderkoorleden

Tien kinderen mogen één dag meespelen in Sprookjesboom de musical: een wonderlijk muziekfeest. Hiervoor is men op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te spelen, zingen en dansen en graag een keertje willen optreden in een echt theater.

De producent zoekt kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar, met een minimale lengte van 1,20 meter en kledingmaat 122 en maximale lengte van 1,50 meter en een maximale kledingmaat van 152. Men zoekt 7 meisjes en 3 jongens.

Hoe aanmelden?

Meld je nu aan bij een theater bij jou in de buurt. Vul het volledige inschrijfformulier in en stuur dit naar Efteling Theaterproducties via kinderkoren@efteling.com! Je inschrijfformulier moet uiterlijk 3 weken voor de voorstelling binnen zijn.

Alle kinderen die meespelen krijgen één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor familie en/of vrienden om naar de voorstelling te kijken.

Meer informatie: zie downloads.

Download het inschrijfformulier voor Capitole Gent (pdf)
Download het inschrijfformulier voor Ethias Theater Hasselt (pdf)
Download het inschrijfformulier voor Stadsschouwburg Antwerpen (pdf) 
Oorspronkelijk script: Allard Blom
Liedteksten: Allard Blom
Muziek: René Merkelbach
Regie: Hetty Feteris
Geluidsontwerp: Jeroen ten Brinke
Lichtontwerp: Wim Dresens
Producent: Efteling Theaterproducties

Kalender

vr 06.11.2015 - 14:30 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

vr 12.02.2016 - 14:30 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

za 07.11.2015 - 14:30 uur

Capitole Gent

zo 08.11.2015 - 14:00 uur

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Sprookjesboom de musical - Een wonderlijk muziekfeest" wordt georganiseerd door Sportpaleisgroep Theaters