Afficher ce site en français | View this website in English

Roger Hodgson - Ex-Supertramp

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

AA Productions stelt voor
ROGER HODGSON “EX-SUPERTRAMP” and his Band

Roger Hodgson krijgt ovaties van het publiek bij elk van zijn uitverkochte concerten in België. Donderdag 21 april 2016 komt “De stem van Supertramp” voor het eerst met zijn muzikanten naar de Stadsschouwburg van Antwerpen voor een avond vol nostalgie en emoties!

Roger Hodgson is zonder twijfel één van de meest getalenteerde singer-songwriters van deze tijd. Als legendarische stem van Supertramp heeft hij nummers geschreven, gecomponeerd en gezongen als ‘Give A Little Bit’, ‘The Logical Song’, ‘Dreamer’, ‘Take The Long Way Home’, ‘Breakfast In America’, ‘It’s Raining Again’, ‘School’ en ‘Fools Overture’, nummers die tijdloze klassiekers zijn geworden.

Toen Roger Hodgson de leider was van Supertramp verkocht de groep meer dan 60 miljoen albums en was de band een echt wereldfenomeen. Vandaag staat de legendarische zanger nog altijd aan de top met een stem die sterker is dan ooit. Met zijn muzikanten stelt hij de grootste successen van Supertramp voor en brengt hij ook enkele solonummers.

Een absoluut niet te missen avond! Want voor de meeste fans is en blijft ROGER HODGSON voor altijd het hart en de ziel van SUPERTRAMP.

Tickets

Gewone kaarten kosten 45, 55, 65 en (Golden Seat) 80 euro en kunnen worden gereserveerd via de TICKETKNOP hiernaast.
Bovenop een gewoon ticket kan er ook een Soundcheck Ticket besteld worden à 55 euro, eveneens via de TICKETKNOP hiernaast.

Soundcheck:
Afspraak om 15.45 uur aan de ingang van de concertzaal. Neem je soundcheck-ticket mee EN het ticket voor het concert. De soundcheck zal ongeveer 1 uur duren. Het is niet toegelaten om foto’s en video’s te nemen. Stilte is vereist.

Meeting point at the entrance of the venue at 3.45pm with the soundcheck ticket AND the ticket for the show. Soundcheck will last around 1 hour. No photos/videoing. Silence required.

Click here if you want to order tickets in English

VIP Package à 180 euro:

De VIP Package omvat de beste plaatsen in de zaal, een ontmoeting, een foto met de artiest en een gesigneerde cd. Ontmoetingsplaats in de lobby op de eerste verdieping, 15 minuten na het concert.

The VIP Package offers the best seats in the venue, a Meet & Greet and a Picture with the Artist and an Autographed CD. Meeting point in the lobby (upstairs) 15 minutes after the show.

Klik hier om een VIP Package te bestellen
Click here to order the VIP Package in English

Kalender

do 21.04.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Roger Hodgson - Ex-Supertramp" wordt georganiseerd door AA Productions