Afficher ce site en français | View this website in English

Radio Guga Inteam

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De straffe live-band rond maestroloog Guga Baúl

Wie nu nog niet van Radio Guga heeft gehoord, heeft de afgelopen maanden onder een steen geleefd. De theatertournee met zijn indrukwekkende liveband ging met veel toeters en bellen van start en kreeg ontzettend veel media-belangstelling. Terecht, want trouw aan zijn talent kruipt stemmenimitator Guga Baúl op meesterlijke wijze in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Al die media-aandacht ontketende een ware stormloop op de zitplaatsen.

Omdat heel wat fans op hun honger bleven zitten, steekt Radio Guga met plezier een tandje bij. Met onder meer een extra concert op 31 maart in Capitole Gent, op 13 mei in Ethias Theater Hasselt en op 19 mei in Stadsschouwburg Antwerpen.

Je hebt dus geen groot budget, tijd en/of een teletijdmachine meer nodig om concerten mee te maken van bv. Novastar, Gorki, Mumford & Sons, Bart Peeters, Clouseau, Jacques Brel, Avici, Hozier, George Ezra, Guido Belcanto, Elvis Presley, Editors, Herman van Veen, Gabriel Rios en vele anderen. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium. Het enige wat jij moet doen, is vliegensvlug een ticket kopen!

 
Bandbezetting:

Guga Baúl (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)

Kaarten kosten 23, 28 en 38 euro.

Kalender

do 19.05.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

do 03.12.2015 - 20:00 uur

Capitole Gent

do 31.03.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

vr 13.05.2016 - 20:00 uur

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Radio Guga - Inteam" wordt georganiseerd door Piekerwulf