Afficher ce site en français | View this website in English

Paul Anka An Evening With

Dit evenement is afgelopen.

Dit concert is uitgesteld naar een latere datum

Meer informatie volgt

Na meerdere jaren van afwezigheid komt de gevierde singer-songwriter Paul Anka eindelijk terug naar België voor een uniek concert in Stadsschouwburg Antwerpen. Een niet te missen kans om zijn buitengewone talent te herontdekken!

Paul Anka verkocht al meer dan 90 miljoen albums. Hij schreef meer dan 500 nummers en is er als enige in geslaagd om gedurende 7 opeenvolgende decennia in de Amerikaanse hitparades te staan.

Hij werd geboren in Canada in een Libanees gezin en was nog maar zestien toen hij in 1957 zijn internationale hit ‘Diana’ uitbracht. De single ging meer dan 9 miljoen keer over de toonbank en groeide uit tot één van de grootste klassiekers aller tijden. Het buitengewone succes van ‘Diana‘’ werd gevolgd door nog meer hits, zoals ‘You Are My Destiny’, ‘Lonely Boy’’ en ‘Put Your Head On My Shoulder’. Op het einde van de jaren 50 was Paul Anka dan ook de onbetwiste idool voor de Amerikaanse adolescenten.

Paul Anka ontpopte zich niet alleen tot een uitstekend zanger, hij is ook een succesvol songwriter. Zo schreef hij o.a. ‘It Doesn’t Matter Anymore’ voor Buddy Holly en ‘She’s A Lady’ voor Tom Jones. Daarnaast is hij ook de man achter ‘My Way’, de Engelse versie van ‘Comme d’habitude’ van Claude François, dat Frank Sinatra’s succeslied werd.

In de jaren 60 was hij even afwezig van het muziekpodium en wijdde hij zich aan activiteiten als acteur. In 1974 tekende hij voor een opmerkelijke comeback als zanger met ‘(You’re) Having My Baby’, een duet met zijn beschermelinge Odia Coates. De single werd zijn derde nummer 1-hit en betekende de start van een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

Na een carrière van bijna zestig jaar blijft Paul Anka nieuwe fans voor zich winnen. In 2007 bracht hij, naar aanleiding van 50 jaar Paul Anka, ‘Classic Songs, My Way’ uit, een album waarop hij de beste nummers uit zijn repertoire herneemt. In 2013 verscheen het uitzonderlijke album ‘’Duets’, waarop hij zijn grootste successen brengt in duet met o.a. Tom Jones, Michael Bublé, Dolly Parton, Céline Dion en Glorian Estefan, en waarop hij in een opmerkelijk virtueel duet met Michael Jackson ‘This Is It’ vertolkt, een nummer waarvan hij de co-auteur is.

Maar het is vooral op het podium dat Paul Anka de beste is! Bijgestaan door zijn getalenteerde 10-koppige orkest neemt hij als een rasechte performer het publiek op sleeptouw tijdens een prachtige muzikale reis doorheen de tijd en laat hij iedereen opnieuw proeven van zijn allergrootste successen. In dit moment van eeuwigheid stapt Paul Anka, jonger dan ooit, naar zijn toehoorders toe en smeedt hij met elk van zijn fans een onverbrekelijke band. In Stadsschouwburg Antwerpen tekent Paul Anka voor een concert vol emoties dat niemand mag missen!

Kalender

ma 08.02.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Paul Anka - An Evening With" wordt georganiseerd door STLive