Afficher ce site en français | View this website in English

Nick & Simon Theatertour 2016

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Midden september werd het zesde studioalbum ‘Open’ én de afgeleide eerste single ‘Open Je Hart’ van Nick & Simon uitgebracht. Drie jaar na hun platina-album ‘Sterker’ is het Nederlandse duo terug met de opvolger om ‘u’ tegen te zeggen.

Nick & Simon en hun vaste producer Gordon Groothedde werkten maandenlang intensief samen om de juiste tracks voor ‘Open’ te selecteren en op punt te zetten. Ze deden onder andere inspiratie op tijdens hun laatste reis naar Ierland en Engeland (in het kader van hun succesvolle tv-programma The Dream).

‘Open’ kan het best worden bestempeld als een Nederlandstalig popalbum waarop de sound van Nick & Simon een sterke metamorfose doormaakt.

Begin 2016 staat Simon nog een aantal keer zonder Nick op het podium in de Nederlandse theaters, maar bij een kersvers album horen uiteraard ook live-optredens van het duo. En dus gaan Nick & Simon samen weer op tournee met een show waarin ze tracks van hun nieuwste album zullen spelen, afgewisseld met hun grootste hits.

Kaarten kosten 37,50 en 42,50 euro.

Kalender

za 11.06.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Nick & Simon - Theatertour 2016" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment