Afficher ce site en français | View this website in English

Joost Van Hyfte Gastroseksueel

Dit evenement is afgelopen.

Deze voorstelling is geannuleerd

In zijn wervelende comedyshow Gastroseksueel leert Joost Van Hyfte de moderne man alles wat hij moet weten om zich een weg tussen haar lakens te koken en haar te laten zitten met de afwas. Gastroseksueel is meer dan een voorstelling waar je je een maagbreuk mee zal lachen. Het is een levensles en een workshop. De wondere wereld van de haute cuisine ligt zomaar voor het grijpen. Zonder dat je er echt veel moeite moet voor doen.

“De liefde van de man gaat door de maag”. De uitdrukking gaat al generaties mee, tot ieders tevredenheid. Helaas bestaat ze enkel nog in vage herinneringen. De gouden tijden zijn voorbij. Het begon fout te lopen in 1949 met de invoering van het vrouwenstemrecht, de uitvinding van de pil, de “baas in eigen buik”-beweging, Flair, VIJF en Maggie De Block. De feiten zijn wat ze zijn. Anno 2016 gaat de liefde van de vrouw door de maag en moet de man zich daar naar schikken.

De eens zo trotse jager staat vandaag achter het fornuis om zijn liefde te bewijzen. De brede neusgaten die een mammoet kunnen ruiken op 10 kilometer afstand, vergelijken vandaag fijne kruiden en de versheid van Provençaalse cavaillon. De man is een krijgsgevangene in keukenschort, verslagen in de oorlog der seksen.

Maar het verzet smeult… Eén man komt op voor zijn lotgenoten. Joost Van Hyfte!

De Gastroseksueel leeft volgens de gouden regel: “Een minimum aan inspanning, een maximum aan effect”. “Seks op een bordje” was nog nooit zo makkelijk.

Joost Van Hyfte brengt comedy enig in zijn soort! Comedy voor 6 zintuigen! Comedy waarbij je WEL graag op de eerste rij zit!

Van kok naar comedian

Joost Van Hyfte studeerde aan de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij was meer dan 15 jaar restauranthouder maar kreeg dan de smaak van het podium en de lach te pakken. Vandaag is hij professioneel uitsluitend met comedy bezig.

Zijn eerste avondvullende show ‘Kok’ werd onmiddellijk een groot succes: meer dan 120 voorstellingen in de Vlaamse culturele centra en een uitzending op Canvas.

Kaarten kosten 25 euro.

Kalender

za 19.03.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Joost Van Hyfte - Gastroseksueel" wordt georganiseerd door Goedenavond