Afficher ce site en français | View this website in English

Jimmy Carr

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Live Comedy Festival

In de herfst van 2014 hield het Live Comedy Festival Antwerpen 4 weken volledig in de ban van comedy. Iets meer dan 7.000 bezoekers tekenden present in 5 deelnemende zalen. Een meer dan indrukwekkende internationale line-up stond op het programma. Kortom: dit was een groot succes! Aan de succesformule zal voor de tweede editie dan ook niet al te veel gesleuteld worden, al staan er toch een aantal spannende veranderingen gepland.

Zo vindt de tweede editie van het Live Comedy Festival niet alleen plaats in Antwerpen maar ook in Brussel en verschuift het evenement van de herfst naar de zomer.

“Primair bij de organisatie van het festival blijft de line-up. Het is soms een hele puzzel om alle namen op één affiche te kunnen krijgen, wegens bijvoorbeeld drukke tourschema’s. Daarom hebben we besloten het festival nu naar de zomerperiode te verschuiven, waardoor we de beste acts konden bundelen”, legt organisator Tom Bertels van Live Comedy uit.

Na de vorige editie mag het voor Tom Bertels duidelijk zijn: er is plaats voor Engelstalige comedy op Vlaamse podia. “We merkten doorheen het hele jaar al op hoe succesvol internationale comedians hier al zijn. Gabriel Iglesias en Kevin Hart verkochten elk een Lotto Arena uit, die laatste staat nu in het Sportpaleis. Jimmy Carr speelde voor een uitverkochte Stadsschouwburg.” Hoog tijd dus voor Live Comedy Festival 2016!

Jimmy Carr

Jimmy Carr is host in 8 out of 10 cats en ook wel “the hardest working man in comedy”. Met tal van live-shows, verkochte dvd’s en awards om dat te staven. Staat erom bekend zogenaamde “hecklers” (leden uit het publiek die opmerkingen roepen) steeds van weerwoord te dienen. En dat zal in “Funny Business” niet anders zijn. Zorg dat je erbij bent op 4 juni in Stadsschouwburg Antwerpen!

Kaarten kosten 35 euro.

Click here to book in English

Kalender

za 04.06.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Jimmy Carr" wordt georganiseerd door Live Comedy